SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

El Circ Raluy Legacy arriba a Amposta per a presentar TODO (LO)CURA, el seu espectacle més optimista

En el nou xou, la família Raluy es reinventa i presenta un espectacle optimista, amb humor i números de risc que no deixaran indiferent a ningú

etiquetes   noticies, cultura, activitats, amposta

29/9/2021

El Circ Raluy Legacy arriba a Amposta per a presentar TODO (LO)CURA, el seu espectacle més optimista | Amposta.info


El pròxim 7 d'octubre, torna a Amposta el Circ Raluy Legacy per a presentar el seu nou espectacle TODO (LO)CURA. Després d'un any complicat per la cultura, el circ torna a la ciutat amb més ganes que mai.

“A TODO (LO) CURA trobareu un espectacle ple d'humor, d'alegria i de l'optimisme que tant necessitem en aquests temps, sense oblidar els números de risc de gran espectacularitat, la màgia i alguna sorpresa. Us convidem a veure l'última bogeria del Circ Raluy Legacy” , comenta Louisa Raluy, codirectora del circ.

Impressionants números aeris, de risc, equilibris impossibles, la família Raluy ens ofereix la seva essència, que no és una altra que la del més pur circ dels anys 30. Llums, so, coreografies úniques, l’avantguardisme més actual i l’últim en tecnologia fan que TODO (LO) CURA sedueixi als grans i fascini als més petits.

L'espectacle, compta amb actuacions úniques i exclusives. Els Hermanos Cedeño, directament des de l'Equador i per primera vegada de gira, ens presenten un número acrobàtic, amb molt de risc i de gran impacte visual. Rodrigo Tolzen, el reconegut i premiat mag xilè, ens farà creure de nou en la màgia. Dimitri, un perfecte showman que, en el paper de presentador improvisat, aporta humor i ironia a l'espectacle.

Continuant amb la idea de facilitar l'accès a la cultura, la companyia posa en marxa la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats per tots els divendres.

A més, perquè no podia ser d'un altra manera, el nou espectacle s’ha dissenyat seguint les més estrictes mesures de seguretat sanitària, ja que la salut dels assistents i dels artistes és una prioritat per a la família. Es tracta d’un espectacle d’una hora i mitja, sense descans, per a evitar el contacte entre el públic. Tot l’equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s’higienitzen les graderies i les zones comuns.

La venda d’entrades es realitzarà a la web www.circoraluy.com o a les taquilles del Circ.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info