Eports Ample de Banda i Internet

El Circ Raluy Legacy arriba a Amposta per presentar el seu nou espectacle “In Art we trust"

En el nou Show la família Raluy ens presenta la seva producció més visual que ha creat fins el dia d’avui

etiquetes   noticies, cultura, amposta

31/8/2023

El Circ Raluy Legacy arriba a Amposta per presentar el seu nou espectacle “In Art we trust" | Amposta.info


A partir del divendres 8 de setembre i fins al diumenge 17, el Circ Raluy Legacy, presentarà a Amposta la que és la seva producció més sorprenent i arriscada fins al dia d'avui. Un fascinant Show amb reconeguts artistes internacionals, una exclusiva i singular producció que desplega tot el seu art i el “savoir faire” de la família Raluy amb un objectiu clar: viure, sentir i compartir aquest ART tan singular que és el circ.

“In Art we trust és un sorprenent show sense precedents que ens transporta a la més pura essència del circ, quan la sorpresa i l'emoció fascinaven al públic, deixant-se impressionar per l'espectacle. Amb aquesta producció hem volgut retre homenatge a l'art, amb el que vivim i confiem des de fa més de cent anys, les sis generacions de la familia ”comenta Louisa Raluy codirectora del circ.

Estem davant de la producció més visual i sorprenent que la família ha creat fins avui. Després del primer any de gira, In Art we trust ja ha seduït a més de 170.000 espectadors. Esteu preparats?

“No és només un espectacle de circ, combina moltes tècniques on es troben diferents mons i disciplines. Ens hem deixat la pell i el cor en aquest nou espectacle on cada número és una obra d'art per si mateix. Hem reunit el millor team per oferir el millor circ” comenta Kerry Raluy, germana de la Louisa i codirectora del circ.

La nova producció compte amb ingredients d'excepció: Els Triplets, uns Trapezistes que ens faran volar, la màgia de Rodrigo Tolzen que ens farà creure en l'impossible. Sian, una singular malabarista de l'Índia que fa malabars amb diferents objectes però amb els peus. Tornarem a gaudir de Dimitri un estrany presentador i autèntic showman que ens acompanyarà durant les dues hores de l'espectacle. Les noves aventures de Bigotis i Pietro ens faran riure i tornar a la infantesa. El duo Valencia ens presentarà un número de risc, de molt risc, la roda de la mort girarà a velocitats d'infart moguda únicament pels dos artistes que la fan girar, una posada en escena només a l'abast dels millors acròbates d'elit. Aquestes són només algunes de les sorpreses que t'esperen a In Art we trust.

Continuant amb la idea de facilitar l'accés a la cultura, la companyia continua a la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats per tots els divendres.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info