CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD - NATURAL DAYS

Una cinquantena de comerços i artesans, al 23è Mercat de Santa Llúcia

Se celebrarà el diumenge 12 de desembre, al carrer Major, la plaça de l’Ajuntament, carrer Nou i carrer Corsini, de 10 a 21 hores

etiquetes   noticies, ciutat, comerç, amposta ciutat diversa, amposta

3/12/2021

Una cinquantena de comerços i artesans, al 23è Mercat de Santa Llúcia | Amposta.info


Més de 50 parades participaran, el diumenge 12 de desembre, en el 23è Mercat de Santa Llúcia, que tindrà lloc entre el carrer Major, la plaça de l'Ajuntament, el carrer Nou i el carrer Corsini. El mercat s'inaugurarà a les 10 del matí i romandrà obert fins a les 21 hores.

Com ja és habitual, a la plaça de l'Ajuntament s'instal·laran les parades de productes alimentaris i de proximitat, on es podran trobar torrons, mel, espècies o, entre altres, els dolços dels forns i pastisseries. Al carrer Major s'ubicaran els comerços locals, que vendran des de roba i complements a joguines, llibres o articles de decoració. Finalment, als carrers Corsini i Nou estaran les parades d'artesania, amb joguines de fusta, figures del pessebre, ceràmica o sabó natural.

A l'inici del carrer Major també hi haurà la Fira Social de Santa Llúcia, un espai destinat a les entitats i organitzacions que treballen en el suport de les persones més vulnerables, així com en la sensibilització, prevenció i lluita contra diferents malalties.


Les cortines de la diversitat

Presidint una de les entrades al mercat hi haurà "Les cortines de Santa Llúcia", que es realitzaran amb la col·laboració dels usuaris i usuàries de la Residència de Gent Gran, l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l'Ebre (AFMMTE) i APASA. Aprofitant l'Any de la Diversitat i la iniciativa Amposta Ciutat Diversa, aquest any la temàtica de les cortines serà la diversitat. S'inauguraran el mateix 12 de desembre a les 11.30 h del matí, a l'inici del carrer Major.


Per: RedaccióEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info