SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Cinc detinguts d'una mateixa família en una nova operació contra la droga

Es van escorcollar dos dos habitatges dels carrers Cánovas i Terol d’Amposta

etiquetes   Notícies, Ciutat, Amposta, Policia

17/11/2017

Cinc detinguts d’una mateixa família en una nova operació contra la droga  | Amposta.info Edifici del carrer Terol on es troba un dels immobles escorcollats


Cinc persones van ser detingudes ahir dijous a Amposta en una nova operació policial contra el tràfic de drogues. Els agents de la Policia Nacional, que és el cos que va dirigir l'operació, van escorcollar dos habitatges dels carrers Cánovas i Terol, on s'hi van trobar onze grams de cocaïna i tres grams més de substància per tallar la droga. Els immobles eren utilitzats, suposadament, per a la venda al detall diferents substàncies per part d’un clan familiar.

La concentració de punts de venda de droga fa temps que aixeca nombroses queixes dels veïns de barris com el del Grau i ha portat els cossos policials, a instàncies de l’Ajuntament d’Amposta, a intensificar aquestes operacions policials.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info