Eports Ample de Banda i Internet

Cinc companyies actuaran a Amposta en el marc de Tardor en Dansa

Es representaran cinc peces de dansa a la cruïlla entre l’avinguda de la Ràpita i el passeig Canal, el 29 d’octubre

etiquetes   noticies, cultura, dansa, amposta

19/10/2022

Cinc companyies actuaran a Amposta en el marc de Tardor en Dansa | Amposta.info


Amposta és un dels sis municipis catalans escollits per convertir-se en la seu de Tardor en Dansa, una iniciativa impulsada per l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l'Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat. Tardor en Dansa portarà a la capital del Montsià cinc companyies que oferiran cinc actuacions al centre de la ciutat, a la cruïlla entre l'avinguda de la Ràpita i el passeig Canal, el dissabte 29 d'octubre a les 17.30 hores.

En més detall, es podrà gaudir de les actuacions, d'uns 20 minuts cada una, de companyies com Ambae Company amb "We all live in a box", una peça interdisciplinària on es difuminen les línies entre la dansa contemporània, la música en directe i l'escenografia; o Homeland Dance Company amb "Ways", dansa de curt format integrada per tres intèrprets. Del programa també formen part l'espectacle de dansa sobre l'atenció "Scotoma" de Clémentine Télesfort i Lisard Tranis, el "tableau vivant'' de Júlia Godino i Alexa Moya "Picnic on the moon" o "A cegues" d'Elelei Company.

La comissió de selecció ha estat formada per un representant de l'APdC i de l'ACPDC, i un representant de cada municipi que acull la proposta. Tardor en Dansa es tracta d'una iniciativa pilot que forma part de les accions del Pla d'Impuls durant el 2022 i es durà a terme de forma itinerant a Amposta, Alcover, Juneda, Ripoll, Rubí i Tremp, durant els mesos d'octubre i el novembre.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info