Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

El cicle «Ebre, Música&Patrimoni» finalitza aquest dissabte a Amposta amb l'espectacle H2O

L’acció es realitzarà als pantalans de l’embarcador fluvial, amb el riu Ebre com escenari

27/9/2019

El cicle «Ebre, Música&Patrimoni» finalitza aquest dissabte a Amposta amb l’espectacle H2O | Amposta.info


Aquest dissabte dia 28 de setembre a les 20 h. a la vora del riu Ebre, a l’embarcador d’Amposta, es celebrarà a càrrec de la companyia Jove Marau l'espectacle H2O, l'últim del cicle "Ebre Música&Patrimoni".

Un espectacle que evoca des d'un punt de vista conceptual i abstracte, mitjançant el llenguatge de la dansa contemporània, el recorregut de l'aigua des de què neix fins desembocar al mar, on comença de nou un trajecte infinit. El riu és vida i la vida és aigua, l'aigua es mou i la dansa flueix i és vida perquè, en essència, és moviment.

L'acció es realitzarà als pantalans de l'embarcador fluvial d'Amposta, amb el riu Ebre com escenari. L’acte està inclòs en el marc de la celebració del Cap de setmana del Turisme i del cicle “Ebre, Música&Patrimoni”.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info