BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Cicle de commemoració del Dia Internacional de la Dona 2019 al Museu

«Les mestres de la República» i «Les onades del moviment feminista», les dos conferències que s’inclouen en aquest cicle que comença aquest dijous 7 de març

5/3/2019

Cicle de commemoració del Dia Internacional de la Dona 2019 al Museu | Amposta.info Foto: Pixabay


Aquest proper dijous 7 de març, el Museu de les Terres de l'Ebre acollirà la conferència «Les mestres de la República», a càrrec de Montserrat Duch i Plana, catedràtica d'història Contemporània de la Universitat Rovira i Virgili. L'acte forma part del cicle de conferències que des de l'Ajuntament d'Amposta, el Consell Comarcal del Montsià, el Campus Extens URV-Amposta i el Museu de les Terres de l'Ebre s'ha programat en commemoració del Dia Internacional de la Dona.

«Les onades del moviment feminista», a càrrec de Carme Garcia Yeste, professora del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili, serà la segona de les conferències, que en aquest cas, tindrà lloc el dijous 14 de març.

Totes dues activitats són gratuïtes i tindran lloc a les 19 h a la sala d'actes del Museu de les Terres de l'Ebre.

El cicle de conferències s'inclou dins la commemoració del Dia Internacional de la Dona, diada declarada oficialment el 1975 per l'Assemblea General de l'ONU, i que aquest 2019 ha triat el tema “Pensem en igualtat, construïm amb intel·ligència, innovem per al canvi”.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info