EbreActiu, revista d´oci actiu

El Centre de Dia i la Llar Residència d'Amposta inicien un nou programa del projecte Aprenentatge en Servei

El Centre de Dia d’Amposta, conjuntament amb la Llar Residència, inicien un any més el projecte d’Aprenentatge en Servei amb els alumnes de Secundària Obligatòria de l’Institut Ramon Berenguer IV de la mateixa ciutat

15/2/2017

El Centre de Dia i la Llar Residència d’Amposta inicien un nou programa del projecte Aprenentatge en Servei | Amposta.info Els grups participants aquest passat dilluns al parc dels Xiribechs


El Centre de Dia d'Amposta, conjuntament amb la Llar Residència, inicien un any més el projecte d'Aprenentatge en Servei amb els alumnes de secundària  de l'Institut Ramon Berenguer IV de la mateixa ciutat.

L'Aprenentatge en Servei és una proposta educativa del Departament d'Ensenyament amb la Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre, que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat.

El Servei Comunitari esdevé un model en el que l'aprenentatge millora el servei a la comunitat i el servei dóna sentit a l'aprenentatge, així com també permet a l'alumnat analitzar el seu entorn i comprometre's en la seva millora, promovent l'educació en valors i el compromís cívic. Es planteja com un instrument per a desenvolupar la competència social i ciutadana.

Aquest any el projecte està enfocat a l'aprenentatge de balls i jocs tradicionals que els alumnes ensenyaran als usuaris dels centres. Els joves van visitar el Centre de Dia acompanyats dels seus professors referents on se'ls va explicar els objectius del servei i els espais i aquest passat dilluns i al Parc dels Xiribecs, es van realitzar dinàmiques de presentació amb tots els grups participants.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info