Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

El Centre L'Àngel-Apasa, guardonat amb una menció especial al III Concurs de Hip-Hop per la Pau

L’objectiu del certamen és donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l’àmbit de la cultura de pau CEE

22/2/2019

El Centre L’Àngel-Apasa, guardonat amb una menció especial al III Concurs de Hip-Hop per la Pau | Amposta.info


Les aules Plata i Blanca del Centre d'Educació Especial l'Àngel – Apasa, han estat guardonades amb una menció especial al “III Concurs de Hip Hop per la Pau”, que organitza l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) amb el suport del Departament d'Ensenyament i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Els alumnes del Centre l'Àngel van crear i enregistrar el vídeo de rap i hip hop titulat “Tots Som Iguals”, on es reivindica la inclusió social, la igualtat d'oportunitats i el respecte de les persones amb necessitats especials.

Només hi ha una raça, la raça humana 
Tots som germans, tot i no ser de sang
 L'única discapacitat és no adornar-se que tots som iguals


El Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

Donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l'àmbit de la cultura de pau, aquest és l'objetiu d'un certamen té es presenta en dues modalitats: en la primera, s'hi poden presentar estudiants d'educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya; en la segona modalitat, s'hi poden presentar nois i noies d'entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d'acció socioeducativa de Catalunya. La lletra de les cançons ha d'estar relacionada amb la celebració de les diferències; la convivència en els espais urbans o escolars; la crítica de la violència; la denúncia de violacions de drets humans; la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats; o el paper dels joves en la construcció de pau.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc el proper dijous 28 de febrer a la seu de l'ICIP.SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info