EbreActiu, revista d´oci actiu

Un centenar de persones participen en la fira "Creixem amb tu"

Durant l’acte es va donar la benvinguda als nadons nascuts el 2021

etiquetes   noticies, ciutat, societat, infancia, families, amposta

11/4/2022

Un centenar de persones participen en la fira "Creixem amb tu" | Amposta.info


Un centenar de persones van passar per "Creixem amb tu", un espai on les famílies d'Amposta van poder conèixer els diferents serveis de la ciutat orientats a infants, el passat 9 d'abril al parc dels Xiribecs. A més de la fira de serveis i les activitats, es va donar la benvinguda als nadons nascuts el 2021, als quals se'ls va entregar un obsequi preparat conjuntament amb l'Hospital Comarcal d'Amposta. L'alcalde, Adam Tomàs, explicava que "donar la benvinguda a les xiquetes i xiquets implica, d'alguna manera, l'acceptació a la nostra ciutat". A més, els infants podien deixar les seves dades al llibre d'empremtes de la ciutat. "Aquest llibre és important a nivell físic i simbòlic, perquè tots aquests nadons també acabaran deixant marca a Amposta, cadascú a la seva manera", afegia Tomàs.

La regidora d'Educació, Núria Marco, afirmava que l'acte és una peça més del treball que s'està fent a escala municipal per posar en relleu la importància de la infància. "Amb la Taula Socioeducativa, la Taula del 0-3 i el Pla Local d'infància i Adolescència, que aprovarem aviat, ens permet marcar unes línies de treball per destacar que els infants també són ciutadans de ple dret". En la mateixa línia, la regidora de Drets Socials i Ciutadania, Núria Ferré, posava la mirada en la importància de la primera infància: "L'etapa dels 0 a 3 anys és quan els infants comencen a desenvolupar-se i créixer com a persones, per això cal que comencin a establir vincles amb la família i amb la ciutat".

A més dels estands dels serveis públics, les famílies van poder participar en el taller de dansateràpia "Danza Corazón", a càrrec d'Erica Borzese, un espai de joc per a xiquets i xiquetes de zero a tres anys, animació a càrrec dels Gegants d'Amposta, un espai d'alletament i servei de Food Trucks.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info