BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Celebració del Dia Mundial del Teatre

L’acte es va celebrar a l’auditori de la Unió Filharmònica i la lectura del manifest va anar a càrrec de la companyia Zero en Conducta

28/3/2019

Celebració del Dia Mundial del Teatre | Amposta.info Imatge de l'espectacle TRASHHHHH!!!


L'auditori de la Unió Filharmònica va acollir ahir al vespre l'acte institucional de la celebració del Dia Mundial del Teatre, un acte organitzat per l'Escola de Teatre i Circ d'Amposta (EtcA) i que va comptar amb la presència de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, del director dels Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre, Ferran Bladé i del director de l'EtcA, Jordi Príncep.

La lectura del Manifest del Dia Mundial del Teatre va anar a càrrec de Zero en Conducta, una companyia que atresora tretze premis internacionals. El dramaturg, director teatral i pedagog cubà, Carlos Celdrán, ha estat l'encarregat d'escriure aquest 2019 el manifest del Dia Mundial del Teatre.

En acabar la lectura del manifest, Juan Antonio Puchades i Julieta Gascón, els dos actors de la companyia Zero en Conducta, van oferir l'espectacle de petit format TRASHHHHH!!!, un mig-metratge teatral que, malgrat que no hagi estat estrenat oficialmente ja ha recorregut diferents escenaris del món i ha guanyat el premi al millor espectacle al festival de titelles de Haifa (Israel). Seguidament, els mateixos actors van impartir als assistents, majoritàriament alumnes de l'EtcA, la masterclass “La metàfora del moviment”.

En el marc de la mateixa celebració, durant el matí, alumnes de l’EtcA van protagonitzar a Amposta l’acció de carrer "Som públic".


Celebració del Dia Mundial del Teatre | Amposta.info Els alumnes de l'EtcA durant la masterclassSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info