SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Catorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d'Agroemprèn

D’aquests, deu han formulat un total de nou projectes, quatre dels quals estan a punt de veure la llum

etiquetes   noticies, economia, amposta

31/3/2023

Catorze emprenedors reben assessorament en la primera edició d’Agroemprèn | Amposta.info


Agroemprèn, la iniciativa de l'Ajuntament d'Amposta i Eurecat per modernitzar el sector agrari a través de l'emprenedoria i la innovació i que es va posar en marxa durant segon semestre de 2022 a través del programa Primer del departament de Treball i Empresa, ha tancat aquesta primera edició amb un balanç positiu.

En total, han participat al programa 14 emprenedores i emprenedors, deu dels quals han formulat un total de 9 projectes, dels quals 4 estan a punt de veure la llum. Aquests, han rebut 100 hores de formació i acompanyament i mentoria específica per les seves necessitats emprenedores. Entre els projectes assessorats, n'hi ha de nova creació com una empresa de conreu i comercialització de flors comestibles, un de fabricació de kombutxa, una granja escola amb experiència turística i educativa o un escorxador mòbil, així com d'altres que han aprofitat l'assessorament per reformular, ampliar o diversificar negocis ja existents com un de producció i comercialització de mel, un de fermentats làctics o un de reciclatge de plàstics.

"El programa Agroemprèn és un dels primers programes d'innovació específics de l'àmbit agrari i agroalimentari i té sentit especialment a Amposta perquè concorda amb la tradició sectorial del teixit productiu i la necessitat de modernització".

Ja s'està treballant per repetir i millorar el programa de cara a aquest any 2023.


Per: Redacció

Foto: Pixabay


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info