BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

El Carnaval solidari recapta 2.500 euros per a la Residència Íbera

Organitzat per Promocions d’Oci La Cala, SL el carnaval es va celebrar el passat 18 de febrer a la Sala Legend d’Amposta

6/3/2017

El Carnaval solidari recapta 2.500 euros per a la Residència Íbera | Amposta.info Moment de l’entrega del xec

Aquest passat divendres, representants de Promocions d'Oci La Cala, SL van fer entrega de l'import recaptat al Carnaval solidari que aquesta empresa va organitzar el passat 18 de febrer a la Sala Legend d'Amposta a benefici d’Apasa, amb motiu del 25è aniversari de la Residència Íbera. L'import, d'un total de 2.547 euros, es destinaran al projecte de pintura de la residència que anirà a càrrec de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (Esardi).

La Residència Íbera es va inaugurar el 1992 i acull a persones adultes amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport extens i generalitzat. Persones que degut al seu elevat grau de dependència disposen d'un programa individualitzat d'atenció que ofereix atenció personal i social (mèdic, sanitari, psicològic i rehabilitador) destinat a cobrir totes les necessitats de la persona.

La Residència dóna resposta a les necessitats d'acolliment i d'atenció de 30 persones amb discapacitat intel·lectual, la majoria d'elles de les Terres de l'Ebre.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info