CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Cap de setmana de música i cultura al Delta Blues Festival

El festival acollirà concerts, festes i classes magistrals, del 21 al 24 de juny

18/6/2019

Cap de setmana de música i cultura al Delta Blues Festival | Amposta.info


Amposta dedica un cap de setmana a la música blues amb el Delta Blues Festival, que tindrà lloc del 21 al 24 de juny en diversos espais de la ciutat. Les acreditacions es recolliran el divendres 21 de juny a partir de les 22 hores a la Lira Ampostina. A partir de les 23.30 h, al mateix recinte de La Lira, la Friday Crazy Party inaugurarà el cap de setmana amb el concert de Keila i Crazy Jack & Jill.

Per dissabte, el Delta Blues Festival ofereix als amants del blues dues opcions per passar el dia. La primera consisteix en un dinar al restaurant Bon Gust d'Amposta, seguit per una classe magistral de tres hores amb «The Blues of emotions» i «Blues dance initiation». D'altra banda, la segona opció s'atreveix amb una festa dalt d'un creuer que recorrerà l'Ebre fns al restaurant Can Nuri, a Deltebre, on actuaran Alan Bike i MA Lonesome. A la nit el públic es tornarà a unir a la Saturday Explosive Party, amb The Rusties Blues Band, Ronan One Man Band, Marko Balland i els discs-joqueis Jack&Jill.

El diumenge —coincidint amb la nit de Sant Joan— començarà amb un vermut i una degustació de licor d'arròs a la Botiga del Riu. A més, a partir de les 14.30 hores, el creuer tornarà a salpar per sobre de l'Ebre per fer el mateix recorregut que el dia anterior. A les 17 hores, la Clandestine Beach Party serà a la platja de les Delícies de la Ràpita i posteriorment se celebrarà la revetlla de Sant Joan amb sopar, piscina i concert d'Edu «Big Hands» a Alcanar. La nit continuarà amb l'After Beach Party, a partir de les 4 de la matinada. Finalment, el dilluns acabarà el festival amb la festa fnal al mig del mar, al Xiringuito de la costa, on actuaran Los Gumbo Blues Band.

L'Ajuntament d'Amposta col·labora en l'organització del Delta Blues Festival. Les entrades es poden adquirir a la pàgina del festival www.deltabluesfestival.cat.


Cap de setmana de música i cultura al Delta Blues Festival | Amposta.info


Cap de setmana de música i cultura al Delta Blues Festival | Amposta.inforestaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info