Eports Ample de Banda i Internet

Cap de setmana d'activitats per celebrar el Dia Mundial del Turisme

La iniciativa posa en valor el turisme de qualitat amb 13 activitats destacades no només pensades per als visitants, sinó també dirigides al públic de la ciutat que vol conèixer una mica més el seu entorn més proper

23/9/2019

Cap de setmana d’activitats per celebrar el Dia Mundial del Turisme | Amposta.info


Exposicions, sortides amb bicicleta i experiències amb caiac son algunes de les activitats que es podran gaudir al Cap de Setmana del Turisme d'Amposta el 27, 28 i 29 de setembre. La iniciativa posa en valor el turisme de qualitat amb 13 activitats destacades no només pensades per als visitants, sinó també dirigides al públic de la ciutat que vol conèixer una mica més el seu entorn més proper. «El Cap de Setmana del Turisme té com a objectiu descentralitzar la temporada turística de la nostra ciutat i del nostre territori», ha destacat l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui també ha afirmat que aquesta iniciativa «serveix de tret de sortida de totes les accions que s'aniran fent aquesta tardor a Amposta».

El Cap de Setmana del Turisme, impulsat per l'Oficina de Turisme d'Amposta, compta amb la col·laboració de diferents entitats i empreses locals. És per això que el regidor de Turisme, Pep Simó, ha comunicat que «un dels altres objectius d'aquesta cita és donar visibilitat a aquelles empreses que durant tot l'any treballen en el sector turístic al nostre territori, per això preparem activitats que destaquen entre les habituals i que allarguen la temporada turística».

D'aquesta manera, el tret de sortida el donarà la inauguració de l'exposició fotogràfica «Lo Delta 4:30» de Jose A. Sartorio al Museu de les Terres de l'Ebre. El dissabte es comptarà amb una jornada de portes obertes al Centre d'Interpretació de les Barraques del Delta, a Sant Jaume d'Enveja, a més de l'espectacle de dansa al riu «H20», emmarcat en el cicle «Ebre, Música & Patrimoni»; el diumenge 29 serà el torn de navegar amb el llagut de «Lo Sirgador» o de vistar la Casa de Fusta i l'Ecomuseu durant la jornada de portes obertes. D'altra banda, hi ha activitats com les visites de MónNatura Delta; la ruta amb piragua, barques de perxar o bicicleta a Lo Mas de la Cuixota; la visita guiada amb carro i cavall a Temps de Terra o les portes obertes de lloguer de bicicletes i caiac a Deltaventur que es podran realitzar tant dissabte com diumenge. I duran tot el cap de setmana però amb reserva prèvia, es comptarà també amb la possibilitat d'acudir a l'escape room de La Llibreria a un preu reduït o a l'experiència de Poesia, surf i kaiak, que es podrà gaudir durant la posta de sol o a través d'una experiència per les muscleres.

El Cap de Setmana del Turisme compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre, el Parc Natural del Delta de l'Ebre, el Museu de les Terres de l'Ebre, l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja, Lo Mas de la Cuixota, etmps de Terra, Deltaventur, MónNatura Delta de l'Ebre i Lo Sirgador.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info