Centre Òptic l´Esguard. Gratis les teves segones ulleres de sol (consulta condicions als nostres centres. Promoció vàlida fins al 10/9/2022)

Campanya de recollida de productes per a la maternitat d’Atenes

La campanya solidària, que va començar ahir dilluns i s’allargarà fins el 26 de gener, està impulsada per l’ONG Provocant la Pau.

9/1/2018

Campanya de recollida de productes per a la maternitat d’Atenes | Amposta.info


Provocant la Pau ha endegat una campanya de recollida de productes per a les dones refugiades embarassades i en període de lactància i els seus nadons de la maternitat d’Atenes. L’ONG, que dirigeix l’ampostí Joan Enric Reverté, demana a la ciutadania que col·labori aportant productes per a nadons, com tovalloletes humides, xampú, bolquers o llet de continuació, roba per a les mares, com roba interior nova, vestits d’embarassada, mitjons o tovalloles. Els productes de menjar no peribles i sense porc, com la llet en pols, oli, sucre, cafè i té soluble, mel, tonyina, fruits secs, etc. també seran benvinguts.

La campanya de recollida, que va començar ahir dilluns i s’allargarà fins al divendres 26 de gener, s’emmarca dintre del Projecte Humanitat, que pretén donar protecció especial a les dones refugiades embarassades i en període de lactància, habilitant un espai adequat i oferint-los una atenció integral. L’espai habilitat es troba a Atenes (Grècia). En aquesta maternitat, els voluntaris de Provocant la Pau, acompanyen les persones refugiades d’una manera integral. Al menjador comunitari cada dia comparteixen la taula més de 100 persones de 10 nacionalitats. Cada setmana cuina un equip diferent, de tal manera que tothom participa activament en totes les tasques, com en una gran família.

Provocant la Pau és una ONG fundada el 2005, que té per objecte la promoció de la pau, la solidaritat i la justícia social. Està especialitzada en infància, joventut i educació, amb projectes de cooperació al desenvolupament per a menors en greu risc d’exclusió social.

Les donacions es poden dur l’antic Centre Obert Infantil (Carrer Valladolid, 4 d’Amposta) els dimecres de 17 h a 20 h i dissabtes de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h.SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info