SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Campanya de recollida d'aliments als supermercats d'Amposta

Tindrà lloc el 2 i 3 de juny i està organitzada per Cáritas, Siloé i Creu Roja conjuntament amb l’Ajuntament d’Amposta i els supermercats de la ciutats

31/5/2017

Campanya de recollida d’aliments als supermercats d’Amposta | Amposta.infoLes entitats socials de la ciutat que treballen en l'àmbit de la pobresa i l'exclusió social, Cáritas, Siloé i Creu Roja, conjuntament amb l'Ajuntament d'Amposta i els supermercats de la ciutat , organitzen una recollida d'aliments per tal de contribuir a pal·liar mancances de primera necessitat entre les famílies de la ciutat.

Aquesta acció vol ser una crida ciutadana de col·laboració per fer front com a comunitat a una realitat social que està cada cop més present a les nostres ciutats i que és la pobresa i l'exclusió social.

Aquestes entitats socials treballen en aquest àmbit distribuint aliments a través de fons propis, aportacions particulars, col·laboració a través de convenis de l'ajuntament, el fons social europeu i el banc d'aliments. La crida ciutadana és un altre recurs que ajuda a donar resposta a aquesta necessitat quan els recursos anteriors no són suficients i posa en evidència la corresponsabilitat social de tota la comunitat.

Aquest any es vol donar prioritat en la recollida a una tipologia d'aliments i productes que acaben sent escassos per a les entitats i molt importants per a les famílies que els necessiten. Per aquest motiu la recollida es vol centrar en cacau soluble, sucre, proteïna embassada (tonyina, caballa, carn,... en llauna), productes d'higiene personal (xampú, gel, sabó) i de neteja de la llar (sabó per a la roba, lleixiu, sabó d'escurar).


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info