BIGMA, la botiga del bricolatge i la reforma

La cadena valenciana Family Cash compra el centre comercial Futuro Ciudad d'Amposta

Preveu obrir les portes del nou hipermercat al març de 2020, ocupant uns 85 treballadors

23/7/2019

La cadena valenciana Family Cash compra el centre comercial Futuro Ciudad d’Amposta | Amposta.info Cedida


Family Cash ha comprat el centre comercial Futuro Ciudad d'Amposta per uns 3 milions d'euros. D'aquesta manera, la cadena valenciana d'hipermercats obrirà el primer centre a Catalunya, a la mateixa nau que va ocupar Carrefour. L'operació de compravenda l'ha fet la immobiliària Alcanet Imvest Group, vinculada a la cadena, que ha adquirit les instal·lacions i la galeria comercial.

Alcanet Imvest Group llogarà la nau a Family Cash, que preveu obrir les portes de l'hipermercat al març de 2020. En declaracions del director general de la cadena, José Canet, l'obertura donarà feina a entre 80 i 90 persones.

El grup immobiliari gestionarà l'aparcament soterrat de 200 places, així com la "reactivació" de les galeries comercials, la majoria de les quals actualment estan desocupades. També estudiarà la construcció d'habitatges a la part superior de les galeries comercials.

Family Cash va ser fundada l'any 2013 amb un primer establiment a Xàtiva. El pla d'expansió els ha dut a obrir centres a diverses poblacions de la Comunitat Valenciana. La cadena també disposa d'un supermercat a la veïna població de Vinaròs. Amb l'obertura a Amposta, Family Cash s'implantarà per primer cop a Catalunya.


Foto: Street View


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info