Centre Ōptic l´Esguard - els teus audiōfons amb renting

La cadena valenciana Family Cash compra el centre comercial Futuro Ciudad d'Amposta

Preveu obrir les portes del nou hipermercat al marį de 2020, ocupant uns 85 treballadors

23/7/2019

La cadena valenciana Family Cash compra el centre comercial Futuro Ciudad d’Amposta | Amposta.info Cedida


Family Cash ha comprat el centre comercial Futuro Ciudad d'Amposta per uns 3 milions d'euros. D'aquesta manera, la cadena valenciana d'hipermercats obrirā el primer centre a Catalunya, a la mateixa nau que va ocupar Carrefour. L'operaciķ de compravenda l'ha fet la immobiliāria Alcanet Imvest Group, vinculada a la cadena, que ha adquirit les instalˇlacions i la galeria comercial.

Alcanet Imvest Group llogarā la nau a Family Cash, que preveu obrir les portes de l'hipermercat al marį de 2020. En declaracions del director general de la cadena, José Canet, l'obertura donarā feina a entre 80 i 90 persones.

El grup immobiliari gestionarā l'aparcament soterrat de 200 places, així com la "reactivaciķ" de les galeries comercials, la majoria de les quals actualment estan desocupades. També estudiarā la construcciķ d'habitatges a la part superior de les galeries comercials.

Family Cash va ser fundada l'any 2013 amb un primer establiment a Xātiva. El pla d'expansiķ els ha dut a obrir centres a diverses poblacions de la Comunitat Valenciana. La cadena també disposa d'un supermercat a la veīna poblaciķ de Vinarōs. Amb l'obertura a Amposta, Family Cash s'implantarā per primer cop a Catalunya.


Foto: Street View


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info