Eports Ample de Banda i Internet

Buhos, Oques Grasses i Doctor Prats, caps de cartell de la segona edició de Lo Riu Sona Festival

El festival, amb caràcter solidari, farà una donació de 2.500 euros a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Montsià

28/2/2019

Buhos, Oques Grasses i Doctor Prats, caps de cartell de la segona edició de Lo Riu Sona Festival | Amposta.info Lo Riu Sona Festival serà l'1 de juny a l'exterior del pavelló firal. Foto: cedida


Cinc grups catalans seran els protagonistes de la segona edició del Festival solidari Lo Riu Sona Festival. Buhos, Oques Grasses, Doctor Prats, Lildami i Porto Bello actuaran el dissabte 1 de juny a l'exterior del pavelló fral d'Amposta. Una cita musical impulsada per la regidoria de Mitjans de Comunicació i Festes i dos de les promotores musicals més importants del país, Produccions Submarines i Exits Produccions & Management. El Festival tornarà a tindrà una vessant solidària, que aquest any anirà destinada als familiars dels malalts d'Alzheimer.

«Un any més podrem gaudir de concerts de primera línia a la nostra ciutat, unes activitats que a més de tenir una vessant lúdica i dinamitzadora també tenen l'objectiu de conscienciar a la ciutadania pel que fa a les associacions sense ànim de lucre», ha dit l'alcalde, Adam Tomàs, assenyalant que, independentment de la venda d'entrades, s'aportaran 2.500 euros a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Montsià.

D'altra banda, el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, ha destacat que el Festival obrirà les portes a les 19 hores per «afavorir que les famílies també puguin gaudir de les activitats lúdiques i culturals del municipi», recordant també que durant Lo Riu Sona Festival hi haurà servei de barra i de Food Trucks. Segons el regidor, l'anterior edició del festival «va ser tot un èxit, ja que, tot i la pluja, va aplegar més de 2.000 persones». Un fet que, ha afegit, «situa a Amposta al mapa cultural del país i apunta a convertir-se en una cita estable del calendari cultural de la ciutat».


Oques Grasses i Lildami presenten disc

Els osonencs Oques Grasses, amb més de 400 concerts realitzats a 10 països diferents, presentaran el seu quart disc «Fans del sol» a Lo Riu Sona Festival. També ho farà el jove raper Lildami, qui presentarà el seu primer àlbum «Flors mentre visqui», un disc que, a diferència dels estereotips associats a la música urbana, busca oferir un missatge positiu.

Lo Riu Sona Festival serà l'1 de juny a l'exterior del pavelló firal i els concerts començaran a les 20.00 h de la tarda. Les entrades tenen un preu de 15 euros anticipades i 18 euros a taquilla i en breu es posaran a la venda a través de la pàgina web d'Entradium, a la Cafeteria la Trato i a l'Ofcina de Cultura i Festes de l'Ajuntament d'Amposta.


Buhos, Oques Grasses i Doctor Prats, caps de cartell de la segona edició de Lo Riu Sona Festival | Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info