BIGMAT CITY AMPOSTA

Bruno Oro, Gisela i Quim Masferrer, noms mediàtics d'Amposta Teatre i Dansa 2019

La temporada de teatre i dansa del primer semestre del 2019 inclou sis espectacles de teatre infantil i familiar, tres obres de teatre per a públic adult, un espectacle de dansa i la celebració del Dia Mundial del Teatre, del Circ i del Dia Internacional de la Dansa

23/1/2019

Bruno Oro, Gisela i Quim Masferrer, noms mediàtics d’Amposta Teatre i Dansa 2019 | Amposta.info 


Més de 350 persones van gaudir, dissabte 19 de gener, de la primera de les obres de teatre infantil i familiar incloses dins Amposta Teatre i Dansa. La nena dels pardals, de la companyia Teatre al detall i programada per la Xarxa Amposta va donar tret de sortida a la temporada de teatre que aquest primer semestre de l'any inclou sis espectacles infantils i familiars, tres obres de teatre per al públic adult, un espectacle de dansa i la celebració del Dia Mundial del Teatre, del Circ i del Dia Internacional de la Dansa.

Segons recordava l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, «actualment tenim un cicle d'arts escèniques dirigides a un públic molt divers i que ja està completament consolidat entre el públic». «Les obres que hem programat els últims anys, tant pel que fa a teatre infantil i familiar com el dirigit al públic adult, han assolit una assistència de públic molt important, en molts casos omplint el teatre», ha recordat l'alcalde, tot fent referència a l'espectacle El Fantasma de Canterville, que al desembre del 2018 va omplir el teatre auditori de la Lira. «Amposta té una programació cultural, no només amb aquest cicle de teatre i dansa, sinó amb altres propostes com el DeltaChamber, el Documental del Mes, els cicles de música de la Lira i la Fila o el FesticAm, que han situat a la ciutat en un punt de referència», ha afegit Tomàs.

Per la seva banda, la regidora d'Ensenyament i Cultura, Inés Martí, ha destacat els espectacles que incorpora la temporada de teatre i dansa des d'aquest mes de gener i fins al juliol, tot afegint que «ja estem acabant de programar el segon semestre de l'any, que tancarem amb una obra gran, com hem fet els últims anys». Martí ha avançat que aquest semestre de l'any passaran per Amposta Bruno Oro amb el seu espectacle Immortal (diumenge 17 de febrer); La senyoreta de l'escala (divendres 8 de març i amb passi per als instituts) i Bona gent de Quim Masferrer (dissabte 6 de juliol).

També hi haurà espai per a la música, en concret, per als més petits de casa, amb Gisela i el seu espectacle Concert kids (diumenge 17 de març). I també per als més petits, hi haurà els espectacles programats dins la temporada de la Xarxa Akäshia, el viatge de la llum (dissabte 16 de febrer), L'inventor d'il·lusions (dissabte 16 de març), i 36 Polzades (6 d'abril). Finalment, Amposta Teatre i Dansa es complementarà amb el Dia Mundial del Circ, el Dia Mundial del Teatre i el Dia Internacional de la Dansa.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info