AMPOSTA FAS GOIG

La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó tanca per la reforma integral

Divendres 25 de març serà l’últim dia de servei a la Biblioteca, que tancarà portes i, mentre durin les obres es traslladarà el préstec a l’Oficina de Turisme

etiquetes   noticies, ciutat, equipaments, biblioteca juan arbo, amposta

3/3/2022

La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó tanca per la reforma integral | Amposta.info


La Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó es prepara per a la reforma integral del seu edifici, que s'ha de dur a terme els propers mesos. Una obra amb un pressupost de licitació de 1.147.00 euros (IVA inclòs) per millorar el sistema tèrmic, eliminar les barreres arquitectòniques i reorganitzar els espais per adaptar-los als usos actuals després que l'àrea de Polítiques Actives d'Ocupació, que ocupava la planta baixa, s'hagi traslladat ja definitivament al restaurat edifici de Lo Sindicat.

Tot i que les obres no està previst començar fins a l'abril, la Biblioteca tancarà unes setmanes a partir del 25 de març per poder traure tant el fons de documents i llibres com el mobiliari i deixar l'edifici buit. Mentre l'edifici actual estigui en obres, el servei de préstec es traslladarà a l'Oficina de Turisme, a l'avinguda Sant Jaume. La data d'obertura en aquest emplaçament provisional es donarà a conèixer tan aviat com se sàpiga.

Les obres compten amb una subvenció de la Generalitat de 400.000 euros, del Departament de Cultura.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info