BIGMAT CITY AMPOSTA

La Banda de Música da Força Aérea Portuguesa enregistra una obra de Lionel Beltran

L’obra "VIKINGS:The Legend" formarà part d’un disc promocional de l’editorial musical holandesa Molenaar Edition

26/2/2019

La Banda de Música da Força Aérea Portuguesa enregistra una obra de Lionel Beltran | Amposta.info Foto: cedida


El compositor d’Amposta Lionel Beltran-Cecília va viatjar a la ciutat de Lisboa a realitzar el seu primer enregistrament musical per a la prestigiosa editorial Holandesa Molenaar Edition de la seva obra "VIKINGS:The Legend" per part de la Banda de Música da Força Aérea Portuguesa.

L’obra va ser creada per encàrrec de la banda Castellonenca de la Unió Musical de Betxí (Castelló) com a obra lliure per al XL Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de Castelló l’any 2017 i escollida com a obra obligada al Certamen de Bandes Simfòniques del "XV Festival Internacional de Bandes de Lleida - FemBanda 2018". L’obra formarà part del repertori bandístic de l’editorial a partir d’aquest 2019 en el qual el compositor ha començat a formar part d’aquesta, és un projecte el qual empren en moltes ganes davant d’una oportunitat única, ja que és un trampolí per a la seva carrera i per donar-se a conèixer a nivell internacional.

D’altra banda cal destacar que l’obra formarà part del disc promocional que l’editorial té previst editar a partir del mes de març juntament amb altres obres de compositors d’arreu del món per tal de difondre el talent dels compositors que en formen part de l’editorial entre les diferents bandes de música a nivell mundial, on per primer cop estarà present una obra d’un compositor català.

Ha estat una experiència la qual recorda a dia d’avui com única amb una gran acollida i amabilitat per tot l’equip que ha fet possible que "VIKINGS: The Legend" esdevingui una peça important dintre del repertori de l’editorial Moleenar Edition d’aquest 2019.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info