EbreActiu, revista d´oci actiu

L’Aula al Pati explorarà les possibilitats de l’art contemporani com a eina educativa

El 24 i el 26 d’octubre s’han programat dues sessions adreçades a professor de secundària dels centres de les Terres de l’Ebre

etiquetes   noticies, cultura, formació, amposta, lo pati

18/10/2023

L’Aula al Pati explorarà les possibilitats de l’art contemporani com a eina educativa | Amposta.info


L’Aula al Pati és un programa de Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre que des de 2012 té l’objectiu explorar les possibilitats que ofereix l’art contemporani en el context docent i educatiu. El projecte està coordinat per l’artista ampostí Alfred Porres i enguany s’articularà al voltant de dues jornades —el 24 i el 26 d’octubre— adreçades al professorat de secundària de les comarques de l’Ebre que vulguin incorporar l’art contemporani a les seves classes com a eina educativa. Es tracta d’una activitat formativa pensada, sobretot, per als docents d’educació visual. Les dues jornades es desenvoluparan a les instal·lacions de Lo Pati d’Amposta i servirà per explorar d’una forma pràctica i compartida el potencial pedagògic de les disciplines artístiques a l’aula.

A partir del gener, en una segona etapa del projecte, els participants en les jornades podran gaudir d’una visita guiada per l’exposició Forms - Música visual generativa de l’estudi de recerca audiovisual Playmodes, que es podrà veure en el marc del programa anual d’activitats de Lo Pati. La visita estarà orientada al professorat, però també a l’alumnat de secundària. Per les característiques del projecte —que inclou la intersecció entre arts visuals, música i tecnologia— la proposta també pot ser interessant per a professorat de música i tecnologia.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info