BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

L'atleta d'Amposta Edgar Nolla mostra el seu esperit solidari amb l'ACE Cistinosis

L’esportista lluirà el logotip de l’associació al seu equipament per tal de donar visibilitat a les malalties minoritàries com la cistinosi

3/6/2019

L’atleta d’Amposta Edgar Nolla mostra el seu esperit solidari amb l’ACE Cistinosis | Amposta.info L'atleta Edgar Nolla


La Unió Atlètica Montsià d'Amposta compta en el seu 30è aniversari amb un planter de prop de 200 atletes de diferents modalitats i categories. Un dels seus integrants destacats és l'atleta ampostí Edgar Nolla, de 17 anys, qui recentment ha estat un dels pre-seleccionats per la Real Federació Espanyola d'Atletisme per a participar al festival olímpic de la joventut Europea que tindrà lloc a Baku (Azerbaidjan). Nolla està especialitzat en velocitat en pista i perxa, dels quals, en l'últim campionat celebrat a València, es va endur la plata en 60 metres llisos i el bronze en perxa, modalitat per la que té singular preferència.

A més de ser un magnífic esportista, Nolla ha demostrat tenir grans valors de solidaritat al posar-se en contacte amb els membres de l'associació de pacients ACE Cistinosis, amb seu als Muntells, per a prestar-se voluntari per tal de lluir el logotip de l'associació al seu equipament i així donar-los suport i visibilitat en la tasca que estan duent a terme en benefici dels afectats per aquesta malaltia.

Per a l'ACE, la iniciativa d'Edgar Nolla juntament amb la de Lluís Castells (Runner, Deltebre), son molt importants per a donar visibilitat a les malalties minoritàries com la cistinosi. La cistinosi és una malaltia genètica molt rara que afecta les cèl·lules i danya greument molts dels òrgans vitals del cos, la pateix un nombre molt reduït de la població, la majoria nens i nenes (1 de cada 200.000 persones al mon).

ACE Cistinosis té activada una plataforma teaming per a recaptar fons mitjançant micro-donacions a l'enllaç: www.teaming.net/asociacioncistinosisespana

Més informació sobre la malaltia i l'associació ACE Cistinosis, al web: www.grupocistinosis.org


L’atleta d’Amposta Edgar Nolla mostra el seu esperit solidari amb l’ACE Cistinosis | Amposta.info

L’atleta d’Amposta Edgar Nolla mostra el seu esperit solidari amb l’ACE Cistinosis | Amposta.infoSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info