Eports Ample de Banda i Internet

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Amposta estrena hospital de campanya

Aquest cap de setmana estarà ubicat al passeig del Canal marítim, amb motiu de Lo Riu Sona Festival

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, terres ebre, proteccio civil

15/6/2022

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Amposta estrena hospital de campanya | Amposta.info Voluntaris de Protecció Civil amb l’alcalde i el regidor de Festes


L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Amposta disposa d'un nou hospital de campanya. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, i el regidor de Governació i Festes, Ramon Bel, van fer entrega de l'hospital, el passat divendres, 10 de juny. "Donarà servei a totes aquelles activitats que es realitzin a la ciutat, en les quals sempre comptem amb la col·laboració dels voluntaris i voluntàries de Protecció Civil", explicava Ramon Bel, qui detallava que l'hospital de campanya s'estrenarà aquest dissabte, 18 de juny, a Lo Riu Sona Festival. L'hospital de campanya ha tingut un cost de 5.890 euros, prop d'un 85% subvencionats per la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil d'Amposta dona suport a la Policia Local en la regulació del tràfic en actes locals i s'encarrega de l'atenció bàsica de primers auxilis, entre altres funcions en l'organització dels actes culturals i esportius de la ciutat.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info