BIGMAT CITY AMPOSTA

L'associaciķ Engrescats Terres de l'Ebre assumeix el servei de recollida d'animals de la Rāpita

La protectora amb base a Amposta es farā cārrec de recollir del carrer els animals de companyia extraviats i de donar-los en adopciķ en cas que sigui necessari

16/9/2019

L’associaciķ Engrescats Terres de l’Ebre assumeix el servei de recollida d’animals de la Rāpita | Amposta.info Pixabay


L’Ajuntament de la Rāpita ha adjudicat el servei de recollida, manteniment i adopciķ d’animals de companyia a la protectora d’animals Engrescats de les Terres de l’Ebre. L’acord al qual han arribat el consistori i l’associaciķ sense ānim de lucre tindrā una durada d’un any i comprčn el servei de recollida de gossos, gats i fures extraviats al carrer, així com les despeses alimentāries, els trāmits d’adopciķ, xips i despeses de veterinari.

L’associaciķ Engrescats de les Terres de l’Ebre té la seva seu a Amposta i ja presta el servei de recollida d’animals de companyia a la capital del Montsiā i a Masdenverge. A la Rāpita, Engrescats té un gran nombre de voluntaris. Per aixō, tant l’ajuntament com la presidenta de l’entitat han valorat molt positivament l’acord.

Engrescats ja presta el servei des d’aquest mes d'agost i el seu objectiu és assegurar les millors condicions d’higiene, sanitat i benestar dels animals. Així, quan es recull un animal extraviat a la via pública, se’ls manté durant un termini de vint dies a les seves instalˇlacions i si ningú els reclama s’inicien els trāmits d’adopciķ. Els animals es donen amb xip, esterilitzats i vacunats. I els interessats en adoptar han de passar una entrevista.

"No els donem per a viure en finques, els donem per a viure en família. Nosaltres som una ONG i el nostre principal objectiu és el benestar dels animals, i per aixō els volem trobar una família ideal", ha explicat Núria Espaņa, presidenta d’Engrescats de les Terres de l’Ebre.SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info