CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

L'Assemblea Informativa sobre actualitat municipal tindrà format virtual

L’Assemblea es reformula per poder-la fer malgrat la situació de pandèmia. Serà el 27 de novembre, es podrà seguir en directe per YouTube, per Instagram i per Amposta Ràdio i es podran fer arribar preguntes a través de diferents canals

etiquetes   noticies, ciutat, amposta

16/11/2020

L’Assemblea Informativa sobre actualitat municipal tindrà format virtual | Amposta.info


El proper 27 de novembre a les 19.00h, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, acompanyat pels regidors i regidores de l'equip de govern, donarà compte de l'actualitat municipal a través de l'assemblea informativa que des del gener de 2016 es convoca de forma periòdica. Serà la segona assemblea de l'any (la primera es va realitzar el 30 de gener) i estarà marcada per la situació de pandèmia. És per això que es realitzarà de forma virtual, en directe per Youtube, per Instagram i per Amposta Ràdio, i estarà oberta a la participació ciutadana de diverses formes. "No volem renunciar a la possibilitat de fer les assembles periòdiques perquè són una eina més de transparència i poder mantenir així un contacte directe amb la ciutadania, per a rendir-li comptes d'allò que fem, i que la ciutadania ens pugui dir la seva", diu l'alcalde, Adam Tomàs, "és per això que malgrat la impossibilitat de fer una assemblea presencial hem decidit fer-ne una de virtual". "No volem que sigui una exposició, volem que la gent hi interactuï, i per això, des de la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana s'obren diversos canals per fer arribar les consultes, queixes i suggeriments a l'alcalde i que aquest les pugui contestar en directe per l'assemblea", afegeix la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill.

Així, per fer arribar la pregunta a l'alcalde perquè la respongui a la pròxima assemblea informativa hi haurà diverses opcions:

  • Enviar-la fins el 26 de novembre a través de l'app Ciutat d'Amposta, a l'apartat Consultes i suggeriments i etiquetar-la amb #AssembleaInformativa 
  • Enviar-la per correu electrònic a ajuntament@amposta.cat abans del 26 de novembre amb l'assumpte #AssembleInformativa 
  • Enviar-la mentre duri l'assemblea a través del xat del directe del Youtube o de l'Instagram Trucar al 617370747 el mateix divendres 27 mentre duri l'assemblea.

S'intentarà respondre totes les consultes arribades durant l'assemblea, a l'apartat de precs i preguntes i, a la vegada, durant la següent setmana es traslladarà la resposta per la mateixa via per la qual hagi arribat.


Per: Redacció


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info