CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD. La teva visió perfecta. -20% muntura i vidres monofocals

L'artista Mari Chordà tindrà una plaça a Amposta

El ple aprova per unanimitat la proposta de la comissió del nomenclàtor de posar-li el nom de l’artista ampostina a la plaça que queda davant del Centre d’Art lo Pati

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, cultura

3/6/2021

L’artista Mari Chordà tindrà una plaça a Amposta | Amposta.info


La plaça de vianants del Centre d'Art Lo Pati passarà a dir-se plaça Mari Chordà. Així ho va aprovar el ple ordinari del mes de maig, celebrat dilluns 31. Tots els grups municipals van coincidir en votar a favor la proposta de la Comissió del Nomenclàtor que l'artista ampostina, pintora, poeta i activista feminista catalana posi nom a aquesta plaça, situada entre els carres Saragossa i Gran Capità.

El plenari també va aprovar una altra proposta de la Comissió del Nomenclàtor, en aquest cas, per a la plaça que queda davant al nou CAP (Centre d'Atenció Primària d'Amposta), situat a la vora de l'avinguda Sebastià J. Arbó. En aquest cas, es va aprovar posar el nom de l'Alcalde Josep Villalbí Verge, exalcalde, republicà d'Amposta des del 19366 fins l'arribada de l'exèrcit franquista a la ciutat, el maig de 1938. En aquest cas, la proposta va prosperar amb els vots a favors d'Esquerra Republicana, Som Amposta i el PSC i l'abstenció del membre de Junts per Ampost, tot al·legant que la seva proposta era situar el carrer Alcalde Josep Villalbí Verge en una altre punt de la ciutat.


Per: Redacció

Foto: LoPati.cat


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info