SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Arrenca la primera edició d'Històries Ampostines

El cicle consta de quatre conferències a càrrec de professionals de diferents àmbits que han estudiat aspectes poc coneguts de la ciutat

etiquetes   cultura, amposta, activitats, agenda

5/11/2019

Arrenca la primera edició d’Històries Ampostines | Amposta.info


Del 7 al 28 de novembre tindrà lloc la I edició d'Històries Ampostines a la Sala d'actes del Museu Terres de l'Ebre. El cicle acull quatre conferències que es duran a terme a càrrec de professionals que han profunditzat en diverses temàtiques de la ciutat. Aquestes conferències, presentades per investigadors, permetran ajudar en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat. La regidora de Cultura, Inés Martí, afirma que "es tracta d'històries que han passat a la nostra ciutat". "Les conferències són una oportunitat per a molts ciutadans per poder conèixer la història que amaguen alguns indrets d'Amposta", afegeix.


Programació


L'objectiu del nou cicle de conferències és recuperar i divulgar la recerca i el coneixement de la història, l'arqueologia, etc. vinculats amb la ciutat d'Amposta.

Aquest cicle d'històries ampostines ha estat organitzat per l'Ajuntament d'Amposta, Museu Terres de l'Ebre i Campus Extens URV, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info