SALVADË JOIERS, DES DE 1902. MÚs de 100 anys de confianša

Aquest pr˛xim dilluns es farÓ el segon tractament contra les larves dels mosquits

El tercer i ˙ltim tractament de la campanya 2017 es farÓ a mitjans agost

13/7/2017

Aquest pr˛xim dilluns es farÓ el segon tractament contra les larves dels mosquits | Amposta.info El COPATE fa mÚs de 20 anys que es contribueix a rebaixar les poblacions de mosquits presents a les nostres terres


Aquest pr˛xim dilluns 17 de juliol, el COPATE realitzarÓ el segon tractament dirigit a les larves dels mosquits que es generen als arrossars perimetrals dels nuclis urbans i urbanitzats del Delta de l'Ebre. El tercer i ˙ltim tractament de la campanya 2017 es farÓ a mitjans agost

Amb aquests tractaments, abans el CODE i ara el COPATE, fa mÚs de 20 anys que es contribueix a rebaixar les poblacions de mosquits presents a les nostres terres, utilitzant les metodologies mÚs punteres i alhora mÚs respectuoses amb el alt valor ecol˛gic que tÚ el nostre territori.

L'acciˇ es financia grÓcies a les aportacions dels ajuntaments del Delta de l'Ebre, la Diputaciˇ de Tarragona, els Consells Comarcals del Baix Ebre i MontsiÓ, i la Generalitat de Catalunya.

Els tractaments s'inicien a l'hemidelta esquerre, a les zones de l'Ampolla-Camarles, l'Aldea, Deltebre i Riumar, per passar a l'hemidelta dret, on es faran les zones d'Amposta, Eucaliptus, Poble Nou, Sant Jaume d'Enveja, els Muntells i Sant Carles de la RÓpita, representant un total de 2.100 hectÓrees d'arrossars perimetrals tractats. En funciˇ de la climatologia, aquest segon tractament es preveu que es perllongui durant tota la setmana.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d┤Amposta des de 1998 (Terres de l┤Ebre)

correu electr˛nic
Informaciˇ i avÝs legal

Amposta.info