SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Aquest cap de setmana el Festival "Ebre, Música & patrimoni” es trasllada al Montsià i la Terra Alta

L’espectacle KOINÉ es podrà veure a La Ràpita i Memòries liquides. Veus dels rentadors a Sant Jaume d’Enveja. Vilalba dels Arcs acull l’espectacle Justo “Dansa Teatre”

20/9/2019

Aquest cap de setmana el Festival "Ebre, Música & patrimoni” es trasllada al Montsià i la Terra Alta | Amposta.info


Aquest cap de setmana continuen les activitats del Festival "Ebre, Música & patrimoni". Dedicades en aquesta edició a la dansa i la música, el festival es trasllada al Montsià i a la Terra Alta. Així, el dissabte a les 19 h a l'Espai Històric “Mirador del Bassot” de Vilalba dels Arcs es farà l'espectacle Justo “Dansa Teatre”. Basats en fets reals, anirà a càrrec de Raúl Heredia i Lucía Martínez de la Cia. Toma Pa'ti.

També el dissabte a les 20 h, a la plaça Agustí Vizcarro del Museu de la Mar de l'Ebre de Sant Carles de la Ràpita tindrà lloc l'espectacle KOINÉ, on les dues escoles de dansa del municipi proposen un espectacle basat en un dels patrimonis immaterials més vius de les Terres de l'Ebre, els balls tradicionals.

El diumenge a les 19.30 h. al Centre d'Interpretació de les Barraques del Delta de Sant Jaume d'Enveja tindrà lloc l'espectacle Memòries liquides. Veus dels rentadors, amb Rosa Vendrell. Un acte de memòria històrica a través de fonts orals i un homenatge a les tasques invisibilitzades i gens valorades de les dones en el manteniment de la salut i el benestar de les famílies en èpoques dures i sense comoditats.

La sisena edició del Festival "Ebre, Música & patrimoni" finalitzarà el dissabte 28 de setembre a l'embarcador fluvial d'Amposta amb l'espectacle de dansa contemporànea H2O, un espectacle que evoca, des d'un punt de vista conceptual i abstracte, el recorregut de l'aigua des que neix fins desembocar al mar, on comença de nou un trajecte infinit.

Tots els espectacles són d'entrada lliure i gratuïta.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info