SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

APASA celebrarà les XIXes Jornades Esportives del 7 al 10 de maig

Divendres a les 10.30 h es portarà a terme l’acte de cloenda de les Jornades amb la presència de tots els i les nostres esportistes, de les autoritats, col·laboradors, famílies tot l’equip humà d’Apasa

etiquetes   noticies, societat, esport, apasa, amposta

6/5/2024

APASA celebrarà les XIXes Jornades Esportives del 7 al 10 de maig  | Amposta.info


Un total de 170 persones usuàries aproximadament, ateses en els serveis d'APASA, participen en aquest esdeveniment tan esperat i il·lusionant per tothom: els esportistes, el personal i les famílies. Aquest any, en el qual arribem a la XIXa edició d'aquestes i, com ja és un grat costum, hi col·laboren de manera altruista diferents entitats esportives que aportaran noves vivències a la gent d'APASA. Gràcies a aquestes col·laboracions, les modalitats esportives que aquest any es desenvolupen són les següents: Tennis i Pàdel, Boccia, Bàsquet, Rugby, Vela, Ball Sensorial, Jocs tradicionals, Aquagym i activitats sensorials.

Aquestes agrupen a un total de 26 col·laboradors que fan possible aquest projecte: administracions, entitats, esportives i professionals de l'esport i de l'art corporal.

També cal destacar el continu suport que ofereix l'IES MONTSIÀ, ja que tres unitats del Cicle mitjà d'Apesid contribueixen en aquest projecte. Un total de 54 alumnes, futurs professionals de l'atenció a les persones, fan el seu primer tastet com a futurs professionals a la nostra entitat. També es compta amb el voluntariat de la Fundació “la Caixa”, com ja essent habitual en els esdeveniments esportius que es porten a terme des d'APASA.

Les Jornades també són un projecte solidari. Aquest any col·laboren fent una aportació econòmica a la Fundació Tutelar Terres de l'Ebre, entitat privada -d’interès general i sense afany de lucre - que va dirigida a la tutela de les persones amb discapacitat intel·lectual i les persones grans que ho necessitin. Són els participants en aquestes, els esportistes, els que escullen amb quina entitat hi col·laborar de manera solidària.

Finalment, divendres a les 10.30 h es portarà a terme l'acte de cloenda de les Jornades amb la presència de tots els  nostres esportistes, de les autoritats, col·laboradors, famílies tot l'equip humà d'Apasa.CENTRE ÒPTIC L’ESGUARDPer: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info