BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

Un any més, el Castell s'omple de roses i llibres

Tot i que enguany la celebració ha esdevingut en un dia atípic, l’endemà del Dilluns de Pasqua, els ampostins i ampostines no han faltat a la cita al gran dia de la cultura

24/4/2019

Un any més, el Castell s’omple de roses i llibres | Amposta.info


Un any més, l’àrea del Castell va ser l’escenari de la celebració de la Diada de Sant Jordi, una jornada en què la meteorologia, després d’una Setmana Santa força inestable, va permetre gaudir plenament de la festivitat del patró de Catalunya.

A primera hora del matí les parades de llibres i roses començaven a emplenar la plaça del Castell i al llarg de tot el dia es van anar succeint diferents activitats a càrrec dels centres educatius de la ciutat, d’Esardi i de les bandes de les escoles de música de la Lira i la Fila, que van oferir un petit concert al final de la tarda. L’acte va servir pe a què el regidor de Festes, Ramon Bel, fes entrega a les societats musicals del DVD de l’enregistrament del Concert Popular de Bandes 2018.

Durant tot el dia, Esardi va aprofitar per fer una jornada de portes obertes i per a mostrar els treballs de tots els cicles, així com les projeccions del III concurs de mini curtmetratges Curts de gambals.

Al migdia, a la Biblioteca, es va fer l’entrega dels premis de les diferents categories de primària i secundària del concurs Llegim Amposta. La categoria general es va lliurar a la tarda i en el mateix acte es va entregar el VI Premi de Narrativa Curta Ciutat d’Amposta, que en aquesta ocasió s’ha emportat l’ampostina Susanna Lizárraga.


Un any més, el Castell s’omple de roses i llibres | Amposta.info

Un any més, el Castell s’omple de roses i llibres | Amposta.info

Fotos: Ajuntament d’AmpostaSHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info