BIGMAT CITY AMPOSTA

Amposta viu una nit màgica amb la visita dels Reis d'Orient

Els carrers de la ciutat es van omplir de gom a gom per rebre i saludar a ses majestats els Reis d’Orient i el seguici que els acompanyava.

8/1/2017

Amposta viu una nit màgica amb la visita dels Reis d’Orient | Amposta.info


Ses majestats els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, van ser rebuts aquest passat dijous per centenars de xiquets i xiquetes que des de les sis de la tarda els esperaven neguitosos i il·lusionats a l'embarcador del riu. Els monarques van arribar pel riu amb tres muletes i van pujar a les carrosses per començar la cavalcada que va transcórrer pels principals carrers del centre d'Amposta.

Escortats en tot moment pels seus patges i per un grup de músics, sas majestats no van deixar de saludar al nombrós públic que s'aplegava al llarg del recorregut. La Patrulla canina, la carrossa dels xumets, la carrossa del carbó, la carrossa de Fecoam i la Ventafocs i el príncep, completaven el seguici reial. En arribar a la plaça de l'ajuntament els reis van fer la tradicional adoració al nen Jesús i després van rebre la clau de la ciutat de mans de l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs.

Un cop finalitzada la cavalcada, va començar la nit màgica i el repartiment de regals, que es va allargar fins al matí de divendres, on nombrosos patges muntats a cavall es van encarregar de repartir els últims paquets per les cases d'Amposta.


Amposta viu una nit màgica amb la visita dels Reis d’Orient | Amposta.info La carrossa dels xumets | Foto: Amposta.info

Amposta viu una nit màgica amb la visita dels Reis d’Orient | Amposta.info La cort reial | Foto: Amposta.info


Galeria de fotos de la Cavalcada de Reis 2017


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info