BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Amposta tindrā tres noves titulacions de formaciķ professional per al curs 23/24

Dos corresponen a l’institut de Tecnificaciķ i una a l’institut Montsiā

etiquetes   noticies, ciutat, educaciķ, amposta, formaciķ, joves

16/3/2023

Amposta tindrā tres noves titulacions de formaciķ professional per al curs 23/24 | Amposta.info


Amposta ofertarā tres noves titulacions de formaciķ professional per al curs 23/24 i aniran vinculades en dues de les seves ārees d'especialtizaciķ: els esports i la innovaciķ tecnolōgica.

L'Institut de Tecnificaciķ oferirā la titulaciķ de tčcnic/a esportiu/iva en atletisme, que capaciten per exercir professionalment en l'āmbit de l'atletisme. Aquesta titulaciķ se suma a les ja existents en tčcnics de futbol, esgrima i salvament i socorrisme. També a l'Institut de Tecnificaciķ es podrā aconseguir la doble titulaciķ de batxillerat + tčcnic/a en futbol, uns estudis que tenen una durada de tres anys i en quč l'alumnat obté dos títols: el del batxillerat i el de tčcnic en futbol. Aquesta doble titulaciķ se suma a la ja existent de batxillerat + tčcnic/a en salvament i socorrisme, que es va iniciar el curs 21/22.

Per la seva banda, l'Institut Montsiā ampliarā la seva oferta amb un curs d'especialitzaciķ de robōtica colˇlaborativa de 400 hores de durada i que capacita per desenvolupar projectes de robōtica col$laborativa i fer-ne el muntatge, la posada en marxa i el manteniment.

L'alcalde, Adam Tomās, ha valorat el fet que curs rere curs Amposta creix amb oferta formativa i, sempre ho fa, dins les seves ārees de referčncia. "Som referent en ensenyaments esportius, vinculats al projecte esportiu de ciutat, amb el CTE i les entitats esportives; i en innovaciķ, vinculat també al FabLab", afegeix. "Estem satisfets en l'ampliaciķ d'aquesta oferta que permetrā formar joves en futurs professionals que puguin desenvolupar la seva carrera a la ciutat i al territori", afegeix la regidora d'Eduaciķ, Núria Marco.


Per: Redacciķ

Foto: Pexels


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info