EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta tindrà tres noves titulacions de formació professional per al curs 23/24

Dos corresponen a l’institut de Tecnificació i una a l’institut Montsià

etiquetes   noticies, ciutat, educació, amposta, formació, joves

16/3/2023

Amposta tindrà tres noves titulacions de formació professional per al curs 23/24 | Amposta.info


Amposta ofertarà tres noves titulacions de formació professional per al curs 23/24 i aniran vinculades en dues de les seves àrees d'especialtizació: els esports i la innovació tecnològica.

L'Institut de Tecnificació oferirà la titulació de tècnic/a esportiu/iva en atletisme, que capaciten per exercir professionalment en l'àmbit de l'atletisme. Aquesta titulació se suma a les ja existents en tècnics de futbol, esgrima i salvament i socorrisme. També a l'Institut de Tecnificació es podrà aconseguir la doble titulació de batxillerat + tècnic/a en futbol, uns estudis que tenen una durada de tres anys i en què l'alumnat obté dos títols: el del batxillerat i el de tècnic en futbol. Aquesta doble titulació se suma a la ja existent de batxillerat + tècnic/a en salvament i socorrisme, que es va iniciar el curs 21/22.

Per la seva banda, l'Institut Montsià ampliarà la seva oferta amb un curs d'especialització de robòtica col·laborativa de 400 hores de durada i que capacita per desenvolupar projectes de robòtica col$laborativa i fer-ne el muntatge, la posada en marxa i el manteniment.

L'alcalde, Adam Tomàs, ha valorat el fet que curs rere curs Amposta creix amb oferta formativa i, sempre ho fa, dins les seves àrees de referència. "Som referent en ensenyaments esportius, vinculats al projecte esportiu de ciutat, amb el CTE i les entitats esportives; i en innovació, vinculat també al FabLab", afegeix. "Estem satisfets en l'ampliació d'aquesta oferta que permetrà formar joves en futurs professionals que puguin desenvolupar la seva carrera a la ciutat i al territori", afegeix la regidora d'Eduació, Núria Marco.


Per: Redacció

Foto: Pexels


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info