SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta Serveis Municipals patrocina la participació de la remera Aina Cid a Tokio 2021

L’empresa pública de l’Ajuntament d’Amposta farà una aportació econòmica de 8.000 euros a la remera olímpica del Club Nàutic d’Amposta per a la compra de material de recuperació que li permetrà millorar els seus entrenaments

etiquetes   noticies, ciutat, esport, amposta, turisme esportiu, turisme

22/12/2020

Amposta Serveis Municipals patrocina la participació de la remera Aina Cid a Tokio 2021 | Amposta.info


L'empresa pública Amposta Serveis Municipals (AMSERMU) serà un dels patrocinadors de la participació de la remera ampostina Aina Cid als jocs olímpics de Tokio 2021. Així ho han formalitzat aquest matí el conseller delegat de l'empresa pública, Miquel Subirats, i la pròpia esportista, en una signatura al Club Nàutic Amposta. Segons aquest acord de patrocini, AMSERMU fa una aportació econòmica de 8.000 euros a la remera olímpica del Club Nàutic Amposta perquè pugui adquirir material de recuperació necessari per a millorar els seus entrenaments de cara a Tokio 2021.

A canvi, la remera es compromet a lluir roba d'entrenament amb la imatge d'Amposta, el Centre de Tecnificació Terres de l'Ebre i d'AMSERMU, fer difusió del patrocini des d'ara i fins a Tokio 21, fer promoció de l'eslògan #AmpostaCiutatEsportiva a través de les seves xarxes socials i difondre els valors i trets diferencials d'Amposta com a destinació de turisme esportiu. També es compromet a fer una trobada telemàtica per aportar a través de l'experiència personal, el camí que li han permès arribar fins als jocs, amb tots els esportistes del Centre de Tecnificació. Tanmateix, també hi ha previst fer trobades telemàtiques als centres educatius de la ciutat per fomentar els valors esportius.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info