BARIAUTO, Concessionari oficial ŠKODA a Tarragona, Reus i Amposta

Amposta serā la seu dels Premis Cambra'18

S’entregaran 8 premis, tres reconeixements i hi haurā un sopar benčfic a favor de Creu Roja. Seran el dia 22 de novembre a l’auditori municipal

15/11/2018

Amposta serā la seu dels Premis Cambra’18 | Amposta.info


L'auditori municipal d'Amposta acollirā l'ediciķ d'enguany dels Premis Cambra. Seran el dia 22 de novembre a les 19.30 hores i enguany aniran acompanyats d'un sopar benčfic a favor de Creu Roja Amposta. En total s'atorgaran 8 premis: 2 a l'emprenedoria, 2 a la innovaciķ, 1 a la responsabilitat social i empresarial, 1 a la internacionalitzaciķ, 1 als recursos TIC i 1 a la millor estratčgia i iniciativa empresarial. Els premis es complementaran amb tres reconeixements per a diferents empreses o entitats municipals.

ĢPensem que és molt important fer un reconeixement a totes les empreses que han estat aguantant durant aquest temps de crisiģ, ha assenyalat l'alcalde, Adam Tomās. El batlle també ha apuntat que de l'any 2015 fins ara, l'afiliaciķ a la Seguretat Social del municipi ha crescut en 1.000 persones. Unes xifres positives, tenint en compte que s'ha incrementat la poblaciķ i s'ha disminuīt l'atur. ĢSeguirem treballant en tots aquells actors que ens aporten un valor afegit a la ciutatģ, ha apuntat Tomās.

L'alcalde també ha volgut recordar que la Cambra de Comerį tindrā la seva representaciķ a Amposta, concretament a l'edifici del Sindicat, un cop acaben les obres de restauraciķ que s’estan duent a terme. Unes reformes que tenen prevista la seva finalitzaciķ a cap a finals del 2019.

Els Premis Cambra, que se celebren de forma biennal, estaran presentats per la periodista Clara Tena, i l'artista Quique Pedret i comptaran amb l'actuaciķ del mentalista David Barķ.

El president de la Cambra de Comerį de Tortosa, José María Chavarría, ha afirmat que Ģl'objectiu de la Cambra és recončixer l'activitat de les empreses i fomentar la dinamitzaciķ i el potencial dels empresaris ebrencsģ. ĢTenim possiblement una manca d'autoestima, quan estem en un territori de cruīlla que és clauģ, ha seguit Chavarría.


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info