Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

Amposta serà la seu dels Premis Cambra'18

S’entregaran 8 premis, tres reconeixements i hi haurà un sopar benèfic a favor de Creu Roja. Seran el dia 22 de novembre a l’auditori municipal

15/11/2018

Amposta serà la seu dels Premis Cambra’18 | Amposta.info


L'auditori municipal d'Amposta acollirà l'edició d'enguany dels Premis Cambra. Seran el dia 22 de novembre a les 19.30 hores i enguany aniran acompanyats d'un sopar benèfic a favor de Creu Roja Amposta. En total s'atorgaran 8 premis: 2 a l'emprenedoria, 2 a la innovació, 1 a la responsabilitat social i empresarial, 1 a la internacionalització, 1 als recursos TIC i 1 a la millor estratègia i iniciativa empresarial. Els premis es complementaran amb tres reconeixements per a diferents empreses o entitats municipals.

«Pensem que és molt important fer un reconeixement a totes les empreses que han estat aguantant durant aquest temps de crisi», ha assenyalat l'alcalde, Adam Tomàs. El batlle també ha apuntat que de l'any 2015 fins ara, l'afiliació a la Seguretat Social del municipi ha crescut en 1.000 persones. Unes xifres positives, tenint en compte que s'ha incrementat la població i s'ha disminuït l'atur. «Seguirem treballant en tots aquells actors que ens aporten un valor afegit a la ciutat», ha apuntat Tomàs.

L'alcalde també ha volgut recordar que la Cambra de Comerç tindrà la seva representació a Amposta, concretament a l'edifici del Sindicat, un cop acaben les obres de restauració que s’estan duent a terme. Unes reformes que tenen prevista la seva finalització a cap a finals del 2019.

Els Premis Cambra, que se celebren de forma biennal, estaran presentats per la periodista Clara Tena, i l'artista Quique Pedret i comptaran amb l'actuació del mentalista David Baró.

El president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José María Chavarría, ha afirmat que «l'objectiu de la Cambra és reconèixer l'activitat de les empreses i fomentar la dinamització i el potencial dels empresaris ebrencs». «Tenim possiblement una manca d'autoestima, quan estem en un territori de cruïlla que és clau», ha seguit Chavarría.


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info