SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta serà la seu del Dia Internacional de les Famílies

Una obra de teatre conscienciarà sobre l’ús de les pantalles, el dimecres 15 de maig a la Lira

14/5/2019

Amposta serà la seu del Dia Internacional de les Famílies | Amposta.info


Amposta acollirà el Dia Internacional de les Famílies en una jornada de teatre i animació infantil. Els actes tindràn lloc a l'Auditori de la Lira Ampostina, el dia 15 de maig a les 17.30 h. El Dia Internacional de les Famílies, establert per l'Assemblea General de les Nacions Unides l'any 1994, ofereix una oportunitat per conscienciar la societat de les situacions amb què es troben les famílies, els seus nous reptes i dificultats, així com per promoure accions que millorin el seu benestar. Aquest any, la Direcció General de Famílies ha centrat la temàtica de l'acte en l'ús dels dispositius electrònics en l'àmbit familiar.

Amb el lema #SortimDeLaPantalla, "les famílies som el millor tutorial per al bon ús de les pantalles", l'objectiu es centra en fer reflexionar i orientar les famílies i les persones adultes perquè incorporin de manera positiva les tecnologies i en facin un bon ús. Els nens i nenes fan els seus primers aprenentatges gràcies a les atencions de les persones que els cuiden i eduquen. Per aquest motiu, és important que les famílies i les persones adultes de l'entorn de la criatura actuïn amb intencionalitat educativa des dels primers anys de vida de l'infant.

En aquest sentit, les TIC estan presents en tots els àmbits de la nostra vida i és fonamental integrar-les amb tota normalitat des d'un punt de vista educatiu i familiar. Cal incidir des de l'acompanyament educatiu dels usos de les TIC, per tal de contribuir a la convivència digital i propiciar usos respectuosos i compromesos, així com afavorir una convivència familiar saludable.

Passem molt de temps davant de les pantalles. Ens enganxen massa? Molts nens i nenes acaben tenint el seu mòbil, però a partir de quina edat els hi facilitem? L'obra de teatre DES(CONNECTEM), que es presentarà el dia 15 de maig a les 17.30 h a l'Auditori de La Lira Ampostina, farà reflexionar sobre com utilitzem les TIC en el nostre dia a dia i en el dels més petits i petites.


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info