CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Amposta se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una caminada i una gimcana ciclista

La Policia Local també està duent a terme xerrades sobre mobilitat sostenible als centres educatius de la ciutat

etiquetes   noticies, ciutat, mobilitat, amposta

20/9/2022

Amposta se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible amb una caminada i una gimcana ciclista | Amposta.info


Amposta torna a participar en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible a través de la regidoria de Governació. "És el nostre granet de sorra per conscienciar a la ciutadania sobre la importància de canviar els hàbits de mobilitat a la ciutat", deia el regidor de Governació a l'Ajuntament d'Amposta, Ramon Bel.

Una de les primeres activitats que es durà a terme serà una gimcana ciclista amb la col·laboració dels Joves Ciclistes, el dijous 22 de setembre a les 17 hores. L'activitat es realitzarà entre els carrers Amèrica i Brasil i està dirigida als xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. Per participar, els infants han de portar la seva bicicleta i casc. A banda, al lloc de la gimcana també hi haurà cinc vehicles amb pedals per als de 8 i 9 anys, cedits pel Restaurant l'Estany - Casa de Fusta.

El dissabte 24 de setembre, a les nou del matí, també s'ha organitzat una caminada saludable fins als Ullals de Baltasar conjuntament amb els Amics del Camí de Sant Jaume. El punt de trobada serà a la plaça Ramon Berenguer IV i la inscripció es pot fer el mateix dia de la sortida o bé contactant prèviament amb l'Associació dels Amics del Camí de Sant Jaume.

Paral·lelament, durant tota la setmana la Policia Local està duent a terme xerrades relacionades amb els objectius de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible als diferents centres de primària de la ciutat.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info