AMPOSTA FAS GOIG

Amposta se suma al camí solidari cap a Lloret de Mar amb el rem-ergòmetre

L’activitat, que tindrà lloc avui 5 i demà 6 de novembre al Club Nàutic d’Amposta, és una activitat prèvia al I Congrés Mundial de Turisme Esportiu que se celebrarà a Lloret de Mar

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, solidaritat, rem, turisme esportiu, esport, la marato tv3

5/11/2021

Amposta se suma al camí solidari cap a Lloret de Mar amb el rem-ergòmetre | Amposta.info


Amposta se suma al camí solidari cap a Lloret de Mar amb rem-ergòmetre en benefici de la Marató de TV3. Una activitat que es durà a terme avui 5 i demà 6 de novembre com a activitat prèvia a la celebració del Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que tindrà lloc els propers 25 i 26 de novembre a Lloret de Mar.

Amposta iniciarà el ‘Camí cap a Lloret' amb una acció on diferents destinacions certificades amb la marca de Turisme Esportiu s'implicaran per recórrer 101,6 km a través de diverses activitats esportives. Aquesta distància és el resultat de la mitjana calculada a partir de les distàncies de les destinacions fins a Lloret de Mar. 

En aquest cas, Amposta ho farà amb rem, i calcularà els quilòmetres amb un rem-ergòmetre. A més, amb aquesta activitat, la capital del Montsià té com a objectiu visibilitzar els esportistes i la imatge del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l'Ebre. Per cada quilòmetre recorregut, l'organització del Congrés farà una donació a la Marató de TV3.


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info