SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta rep esportistes per Setmana Santa

El Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre va acollir entrenaments i preparacions per a esportistes de triatló, natació, rem i atletisme amb la secció de Trail

etiquetes   noticies, esport, centre tecnificacio, amposta, amposta ciutat esportiva

9/4/2021

Amposta rep esportistes per Setmana Santa | Amposta.info


Esportistes de diferents modalitats han escollit Amposta per fer-hi estades d'entrenament i preparació per competicions durant la Setmana Santa. Han fet ús de les instal·lacions esportives de la capital del Montsià, que resulten idònies per acollir esdeveniments de referència estatal i internacional i esportistes de primer nivell que fan la seva preparació a la ciutat.

Una onzena de triatletes cadets, juvenil i juniors del GEiEG triatló varen fer una estada al Centre de Tecnificació del 2 al 5 d'abril, amb l'objectiu de reunir l'equip abans de les competicions i preparar el campionat de Catalunya i Espanya. També la secció de triatló del Club Natació Barcelona va fer una estada de quatre dies, del 27 al 30 de març, per realitzar sessions de natació, d'entrenament de força i curses a peu i en bicicleta.

De la Selecció Espanyola de Rem, una embarcació de quatre remeres, entre les quals hi ha les ampostines Núria Puig i Victòria Cid, van acudir a les instal·lacions ampostines per preparar el Campionat d'Europa absolut, juntament amb el tècnic David Morales. La seva estada es va realitzar del 27 de març al 4 d'abril.

Pel que fa a la Federació Espanyola d'Atletisme, de l'1 al 4 d'abril, la secció de Trail Running en modalitat vertical també va visitar la ciutat per preparar competicions de caràcter internacional.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info