EbreActiu, revista d´oci actiu

Amposta recapta 6.000 euros en les activitats solidàries de Festes Majors

Els beneficis es destinaran a APASA i a l’Associació dels Amics del Poble d’Ucraïna a les Terres de l’Ebre

etiquetes   noticies, ciutat, festes, amposta, solidaritat

1/9/2022

Amposta recapta 6.000 euros en les activitats solidàries de Festes Majors | Amposta.info


Les activitats solidàries de Festes Majors han recaptat un total de 6.011 euros, enguany a favor d'APASA i de l'Associació dels Amics del Poble d'Ucraïna a les Terres de l'Ebre (AUTE). El regidor de Festes, Ramon Bel, reblava que "cada any aconseguim que les Festes Majors siguin no només un espai d'oci i diversió, sinó que també tinguin una mirada social i solidària on implicar a tota la ciutadania". Bel també agraïa a la ciutadania l'exitosa resposta i implicació que han tingut en aquests actes.

En més detall, durant la festa "Legend Music Club On Tour", que va tenir lloc el dissabte 13 d'agost a la Zona Jove, i on van assistir més de 1.000 persones, es van recaptar 2.156 euros per a l'Associació dels Amics del Poble d'Ucraïna a les Terres de l'Ebre, una entitat sense ànim de lucre que té l'objectiu d'ajudar a cobrir necessitats com la cerca de feina, l'alimentació, l'habitatge o la sanitat que tinguin els ciutadans ucraïnesos que arribin al territori fugint de la guerra. D'altra banda, més de 1.200 persones van col·laborar en la "Festa Disco dels 70, 80 i 90" amb Dj Pere Martinez i Dj Toni Serrano, el 20 d'agost a l'antic embarcador, on es van reunir 3.855 euros a favor d'APASA.

L'entrega dels xecs solidaris a ambdues entitats es va realitzar aquest dimecres, 31 d'agost, al saló de plens de l'Ajuntament.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info