CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Amposta projecta una nova edició de Terres Tast, un projecte per celebrar el turisme responsable

El TerresTast està coorganitzat per l’Ajuntament d’Amposta i Terres Landscape and Travel Communication

etiquetes   noticies, ciutat, turisme, gastronomia, amposta, terres ebre

14/9/2022

Del 22 al 25 de setembre, Amposta acollirà la segona edició del Terres Tast, un projecte que pretèn celebrar el turisme responsable i sostenible mitjançant la programació de projeccions, tastos de vi i gastronòmics i una demostració culinària amb elaboracions a partir d'Arròs Montsià. Les activitats es duran a terme a l'Oficina de Turisme d'Amposta (Espai Ebre Km 0) i a la Torre de la Carrova. Així, Terres Tast serveix de pòrtic al Dia Mundial del Turisme, que se celebrarà el 27 de setembre. El projecte és coorganitzat per l'àrea de Turisme de l'Ajuntament d'Amposta i Terres Landscape and Travel Communication.

En la programació del Terres Tast destaquen tres documentals recentment guardonats al Terres Travel Festival. Es tracta de la francesa "Mamody, l'úlim excavador de baobabs", la portuguesa "Silêncio, les veus de Lisboa" o la balear "Records de Puerto Rico". També es projectaran els documentals "Islàndia, paradís dels frarets" i "Estimat plàstic, una història d'amor tòxica". Totes les projeccions són gratuïtes -amb registre previ a través de la web- i comptaran amb subtítols al català.

A banda de promoure el turisme responsable i sostenible, un dels principals objectius del Terres Tast és la promoció de la gastronomia. En aquest sentit, el dissabte 24 de setembre a les 12 del migdia se celebrarà una demostració culinària amb arròs Montsià a càrrec del professorat i l'alumnat de l'Escola d'Hoteleria de l'Institut Dertosa. El preu per la participació és de 5 euros i el tiquet es pot adquirir a través de l'enllaç corresponent a la web de Terres Tast.


Tast de vins de Laquarta i tast gastronòmic amb Arròs Montsià

Terres Tast comptarà amb un tast de vi previ a les projeccions del dia 24 de setembre gràcies a la col·laboració de Laquarta de Sant Josep Vins. A més, el dissabte 25 al vespre, el restaurant Els Ullals oferirà un tast gastronòmic amb plats cuinats amb Arròs Montsià i productes quilòmetre 0 a l'exterior de la Torre de la Carrova. El preu del tast és de 15 euros per persona. Els tiquets es poden adquirir a través de l'enllaç corresponent al programa de Terres Tast.

El programa i el formulari d'inscripcions a les activitats es troben disponibles al web www.terrestast.com.


Amposta projecta una nova edició de Terres Tast, un projecte per celebrar el turisme responsable | Amposta.info


Per: Redacció

Foto: Cedida


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info