CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

Amposta programa una dotzena de rutes turístico-culturals durant tot el 2020

Són, entre d’altres, a la Torre de la Carrova, a edificis modernistes d’Amposta o a espais de la Batalla de l’Ebre, entre d’altres

etiquetes   noticies, ciutat, turisme, amposta

11/2/2020

Amposta programa una dotzena de rutes turístico-culturals durant tot el 2020 | Amposta.info Detall de la façana de la Casa Masià, un dels edificis modernistes que es conserven a Amposta


Donar a conèixer Amposta, el seu entorn natural i el seu patrimoni cultural, a més d'estructurar una oferta turística al voltant d'aquests atractius. Aquest és el principal objectiu de les rutes turístico-culturals que han programat per aquest 2020 les regidories de Cultura i Turisme i Promoció Exterior de l'Ajuntament d'Amposta. “Es tracta d'ordenar allò que ja veníem fent des de fa uns anys, generant una oferta cultural i turística, no només de temporada, sinó durant tot l'any”, ha assenyalat l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, qui ha presentat aquest catàleg de rutes aquest dilluns al matí a l'Oficina de Turisme Espai Ebre KM0, acompanyat de la regidora de Cultura, Inés Martí, i el regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó.

Hi figuren una dotzena de rutes diferents, algunes gratuïtes i d'altres de pagament, que serveixen per descobrir l'entorn natural com el Camí de Sirga o la Llacuna de l'Encanyissada, patrimoni cultural com la Torre de la Carrova, la façana fluvial o la trama urbana d'Amposta i el Poble Nou del Delta o el llegat modernista de la ciutat, la petjada que la Guerra Civil va deixar a la ciutat o el llegat literari de Sebastià J. Arbó. Hi ha rutes a peu, en bicicleta i a bord del Sirgador. Moltes s'han programat coincidint amb altres esdeveniments culturals i gastronòmics de la ciutat, com la Festa de la Carxofa i l'Arròs o la Festa del Mercat, i d'altres durant la resta de l'any.

La regidora de Cultura, Inés Martí, ha assenyalat que amb tota aquesta oferta s'editarà un tríptic anual. “Unes de les rutes que recuperem són les rutes guiades a la Torre de la Carrova i en especial, la ruta programada coincidint en Dijous Jardé, el 20 de febrer”, explica Martí.

Les entrades a totes les rutes de pagament es poden comprar a través de la web amposta.cat/vendaentrades o a l'Oficina de Cultura i Festes (caselles exteriors del Mercat). També hi ha la possibilitat d'organitzar rutes per a grups.


Per: Redacció

Foto: Amposta.info


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info