BIGMAT, la botiga del bricolatge i la reforma

Amposta presenta la segona edició del Festival DansAmpostA

Organitzat per l’Escola Jacqueline Biosca, complementa la formació amb una gala final a càrrec de la companyia Hungarian Ballet Theatre

27/7/2017

Amposta presenta la segona edició del Festival DansAmpostA | Amposta.info Presentació aquest matí de la segona edició de DansAmpostA


Aquest dimecres 26 de juliol s'ha presentat a l'Ajuntament d'Amposta el cicle DansAmpostA, un taller internacional de dansa amb una gran varietat d'activitats per a millorar la tècnica i adquirir experiència escènica, amb la col·laboració de mestres i coreògrafs reconeguts a l'àmbit internacional i què acabarà en una gala de dansa oberta al públic amb la participació de la Hungarian Ballet Theatre.

A la presentació han estat presents l'Alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, l'organitzadora i fundadora de l'International Dance Workshop DansAmpostA, Jacqueline Biosca, i una de les coordinadores, Cristina Porres Mormeneo.

L'Alcalde d'Amposta ha comentat «apostem al 100% per totes aquelles activitats que es realitzen en artistes locals i a Amposta, creiem que és una bona forma de potenciar l'art i la cultura a la nostra ciutat». Pel que fa a l'organitzadora del certamen, l'Escola Jacqueline Biosca, la seva directora ha explicat que «DansAmposta va sorgir de les ganes que teníem de portar dansa de qualitat al nostre poble, i ara, volem que segueixi creixent, ja l'any passat va tenir un èxit important i volem que això no pari».

DansAmpostA és un projecte amb dues parts molt diferenciades, una part educativa, que engloba tota la formació de l'alumnat tant en l'àmbit de perfeccionament de la tècnica com de repertori, i una part més cultural, amb una gala final on el públic podrà gaudir de l'espectacle d'una companyia internacional convidada juntament amb una petita mostra del treball que han realitzat els alumnes durant les jornades.

El certamen està dirigit tant alumnes amateurs com professionals, que provenen de diferents àmbits de la dansa, sigui d'escoles, conservatoris o companyies, què vulguin desenvolupar altres tècniques i ballar el repertori de les companyies professionals que representen per diferents teatres i festivals del món. L'objectiu d'aquest projecte és impulsar la dansa a les Terres de l'Ebre d'una manera innovadora i exclusiva i aportar al públic treballs de noves creacions i tendències del repertori de les companyies de dansa més aclamades.

Tots els alumnes tindran la possibilitat de poder treballar durant una setmana diferents estils emergents que ofereixen els nostres professors i coreògrafs convidats, a través del seu treball creatiu.


Gala de cloenda

La culminació de les jornades DansAmpostA serà la gala de clausura, que tindrà lloc el dissabte 5 d'agost a les 19.30h a l'Auditori de la Fila, on tots els alumnes participants tindran la possibilitat de compartir escenari amb artistes internacionals de la companyia convidada, la Hungarian Ballet Theatre. les entrades es poden adquirir a un preu de 10 € a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta, a l'Escola de Dansa Jacqueline Biosca i a l'Auditori de la Fila, una hora abans de començar la gala.


[img2]


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info