SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta organitza la Ruta dels Platerets de la Carxofa i de l'Arròs

Aquesta és una de les propostes gastronòmiques que els restauradors de la capital del Montsià organitza per commemorar els 25 anys de la Festa de la Carxofa i de l’Arrós

etiquetes   , noticies, turisme, turisme gastronomic, jornades gastronomiques

6/2/2020

Amposta organitza la Ruta dels Platerets de la Carxofa i de l’Arròs | Amposta.info


Per commemorar la 25a edició de la Festa de la Carxofa i l'Arròs d'Amposta, la Regidoria de Turisme d'Amposta organitza la Ruta dels Platerets de la Carxofa i de l'Arròs, una proposta que neix amb la intenció de donar-li un canvi d'imatge a aquests productes de proximitat, proposant als restauradors de la ciutat que donin total llibertat a la seva creativitat culinària, presentant una oferta gastronòmica de carxofa i l'arròs que no deixi indiferent a ningú.

La Ruta dels Platerets de la Carxofa i de l'Arròs tindrà lloc els caps de setmana del 21 de febrer a l'1 de març i cada plateret tindrà un preu de 3'5 €. Els restaurants que participen d'aquesta nova proposta gastronòmica són: Agrapats, Gallery 97, La Nuova Trattoria, Petit Cafè, Bambú, Golden River, La Pepa, Sabor a México, Restaurant Bosc de Ribera, Bar-Restaurant l'Antic, La Sifoneria, Sawabona Art Café, Restaurant els Ullals, L'Arrosseria, Lo Rovell, Temps de Terra, Hotel Ciutat d'Amposta-El Secret, La Bacallaneria, Llesqueria-Gelateria Lo Mercat.

La 25a Festa de la Carxofa i de l'Arrós i 5è Mercat de Productes de les Terres de l'Ebre tindrà lloc el diumenge 16 de febrer al pavelló firal 1 d'Octubre.

Mapa de la Ruta dels Platerets de la Carxofa i de l'Arròs


Per: RedaccióEbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info