AMPOSTA FAS GOIG

Amposta oferta 24 projectes de lleure per a infants per a aquest estiu

En total, 1.131 places de lleure de temàtiques molt variades, 182 de les quals es destinen a famílies de Serveis Socials

etiquetes   noticies, ciutat, joves, amposta, escolars

9/7/2021

Amposta oferta 24 projectes de lleure per a infants per a aquest estiu | Amposta.info


12 casals d'estiu, 10 campus esportius, unes colònies i un casal per a joves. Són els 24 projectes de lleure que aquest estiu s'ofereixen a la ciutat d'Amposta i que oferten 1.131 places de lleure de temàtiques molt variades, 182 de les quals es destinen a famílies de Serveis Socials. També se'n destinen un percentatge a infants del Pla educatiu d'entorn. 21 d'aquests projectes rebran una subvenció de l'Ajuntament per un valor total de 75.400 euros dins el model de lleure d'estiu impulsat l'any passat davant la situació pandèmica. A més, l'Ajuntament també ha cedit els espais de les instal·lacions esportives municipals i de 4 centres educatius (Miquel Granell, Soriano Montagut, Agustí Barberà i Consol Ferré) i les instal·lacions esportives municipals.

La majoria d'oferta de lleure es va posar en funcionament el 28 de juny. Aquesta segona setmana, la tècnica de Joventut de l'Ajuntament, acompanyada per la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill, i, en alguns casos, per l'alcalde, Adam Tomàs, han visitat les diferents estades per veure en primera mà el seu funcionament i, a la vegada, intercanviar impressions amb els i les seves responsables per tal de detectar aquells punts en els que caldrà millorar per a futures ocasions. Tothom s'ha emplaçat a fer una valoració finalitzada tota l'oferta.


Per: Redacció

Foto: Cedida


EbreActiu, revista d’oci actiuAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info