CENTRE ÒPTIC L´ESGUARD

El Club Nàutic Amposta obtè el primer lloc a la 1a. Confrontació Catalana de Rem 2017

La competició es va celebrar aquest passat cap de setmana a Banyoles. Pel que fa a la Bandera Catalana de Rem, els remers ampostins van aconseguir la tercera posició

14/2/2017

El Club Nàutic Amposta obtè el primer lloc a la 1a. Confrontació Catalana de Rem 2017 | Amposta.info El Llac de Banyoles va acollir la celebració de la primera Confrontació Catalana i la Bandera Catalana de Rem

Els dies 11 i 12 de febrer s'ha celebrat al Llac de Banyoles, la primera Confrontació Catalana i la Bandera Catalana de Rem, amb la participació de clubs catalans, alguns clubs de l'Aragó i una representació d'Holanda, amb un total de 450 remers.

Pel que fa als resultats de la Confrontació el Club Nàutic Amposta va obtenir el primer lloc: en 1x aleví Sebastià Cano; en 2x aleví Noa Guasch i Carme Cercós; en 4x aleví Noa Guasch, Carme Cercós, Violant Rallo i Nil Sánchez; en 4x cadet Paula Arques, Celia Fornés, Laura Fibla i Maria Gili del CN Banyoles; en 2- juvenil Núria Puig i Nerea Casanova; en 4x juvenil Oriol Mateo, Àlex Pagà, Pau Gilabert i Pau Príncep; en 4x sènior Antonio Delgado, Yago Gavilán, Andreu Elias i Víctor Argentó.

En segon lloc van quedar: en 1x aleví Noa Guasch; en 4x aleví Sebastià Cano, Alex Recio, Adrià Gisbert i Ionut Mirita, en 4x juvenil el mixte de Marcel Lara, Javier Minerva i Ismael Curto i Oriol Gisbert del CR. Tortosa; en 4x sènior Francesc Franch, Albert Barrera, Xavier Royo i Joan Fernàndez; en 4x sènior Nuria Puig, Victoria Cid, Iris Castell i Aida Bonfill; en 2- sènior Francesc Franch i Albert Barrera; en 2- sènior el mixte format per Aina Cid i Anna Boada del Olímpic de Barcelona, en 2x màster Carlos Cañete i Lluís Munti.

En tercer lloc, 1x cadet Pep Rallo; en 2- cadet Paula Arques i Celia Fornés; 1x juvenil Oriol Mateo; 2- sènior Antonio Delgado i Yago Gavilán; en 4x juvenil Ximo Valls, Ferran Climent, Jaume Paz i Quin Valls; en 2x màsters Diego Vilar i José Astudillo.

Bandera Catalana

Aquestes regates es disputen amb les modalitat de vuit amb timoner en les categories promoció i sènior, en una distància de 300m i per eliminació, per part dels bots del CN. Amposta van quedar:
Els equips sèniors van aconseguir la tercera plaça, amb els següents components a l'equip femení, Núria Puig, Victòria Cid, Iris Castell, Paula Arques, Nerea Casanova, Aina Mateo, Laura Roso, Iris Garcia i Núria Martín de timoner. L'equip masculí va estar format per Francesc Franch, Víctor Argentó, Joan Fernández, Antonio Delgado, Yago Gavilán, Andreu Elies, Xavi Royo, Albert Barrera, Ferran Climent i Núria Martin de timoner.

La pròxima regata serà la II Confrontació i Bandera Catalana al Llac de Banyoles, l'11 i 12 de març.


restaurants d’AmpostaAmposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info