SALVADÓ JOIERS, DES DE 1902. Més de 100 anys de confiança

Amposta modifica les activitats de Nadal amb la voluntat de contenir els contagis per la Covid-19

El consistori fa una crida a la responsabilitat durant aquestes dates festives

etiquetes   noticies, ciutat, amposta, covid19

22/12/2021

Amposta modifica les activitats de Nadal amb la voluntat de contenir els contagis per la Covid-19 | Amposta.info


L'Ajuntament d'Amposta modifica part de l'agenda programada per aquest Nadal amb la voluntat de contenir els contagis per la Covid-19. Tenint en compte les noves mesures per garantir la seguretat davant el nou repunt de contagis, el consistori ha decidit canviar el funcionament d'algunes activitats nadalenques, així com suspendre'n d'altres, principalment aquelles que podien suposar aglomeracions de gent.

Per ordre cronològic, els canvis són els següents:

  • La Caseta de Nadal s'instal·larà a la plaça Ramon Berenguer IV (plaça del Mercat) el 24 de desembre al matí i del 27 al 5 de gener. Aquest any només es podrà visitar i hi haurà la presència de personatges com Mickey i Minnie, però no es faran activitats.
  • El 24 de desembre, l'arribada del Pare Noel s'estendrà per més barris, així i tot, no acabarà a la Caseta de Nadal ni hi haurà recollida de paquets. El recorregut serà per l'avinguda Aragonesa, el carrer Sebastià Juan Arbó, el carrer Amèrica, l'avinguda Josep Tarradellas, l'avinguda de la Ràpita, el carrer Sant Josep, l'avinguda Alcalde Palau, el carrer Simpàtica, el carrer Tarragona, el carrer del Grau, el carrer Juan d'Àustria i l'avinguda Aragonesa.
  • Se suspèn el concert de Nadal de l'Orquestra Los Forasteros, previst per al 26 de desembre.
  • El 31 de desembre sí que arribaran l'home i la dona dels nassos, tanmateix es cancel·la la cursa solidària de Sant Silvestre.
  • També se suspenen totes les activitats programades al Mercat Municipal.

Per al 2022, l'obra de teatre musical "El Nadal dels CLAP", a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa tindrà lloc el dia 2 a l'Auditori de la Unió Filharmònica, tal com estava previst; així com el carter reial també farà un recorregut pels carrers de la ciutat per acabar a la plaça de l'Ajuntament, cap a les 18.30 hores. D'altra banda, el dia 4 de gener, de 15 a 21 hores, i el dia 5, de 9 a 22 hores, es realitzarà la recollida de paquets a la Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó.

Quant als Reis d'Orient, la tarda del 5 de gener arribaran a Amposta, tot i que no per l'embarcador del riu, per evitar grans concentracions de gent. El recorregut de les carrosses dels Reis serà pel carrer Josep Tarradellas, l'avinguda de la Ràpita, el carrer Sant Josep, el carrer del Grau, el carrer Joan d'Àustria, el carrer Verge del Pilar, el carrer Innocenci Soriano-Montagut, el carrer Amèrica, l'avinguda Catalunya i el carrer Sebastià Juan Arbó. Es cancel·la també la rebuda dels Reis i les fotografies a la plaça de l'Ajuntament. Finalment, es manté l'escape room "Desactiva la bomba de fum per salvar el Nadal", el 7 de gener.

De moment, tant les activitats del Poble Nou i com el parc d'atraccions de Nadal no pateixen cap canvi respecte al programat.


Per: Redacció

Foto: Cedida


SHANTI - Tel. 630479976 - 877013270 - Av. Josep Tarradellas, 63 (Amposta)Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrònic
Informació i avís legal

Amposta.info