Un Nadal de rasca i guanya!! Fins a 20.000€ en premis - FECOAM

Amposta manté el suport a la Cātedra d'Economia Local i Regional de la URV

La URV i l’Ajuntament han signat una addenda que prorroga dos anys més el conveni subscrit entre les dues institucions el 2015, arran del qual el consistori aporta 10.000 euros l’any per al manteniment de l’activitat de la Cātedra

1/8/2017

Amposta manté el suport a la Cātedra d’Economia Local i Regional de la URV | Amposta.info L’Ajuntament d’Amposta aportarā 10.000 euros per donar continuitat a la Cātedra


El rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Anton Ferré; i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomās, han signat una addenda del conveni per donar continuītat a la Cātedra d'Economia Local i Regional del campus Terres de l'Ebre. Amb aquesta addenda el conveni entre totes dues institucions es prorroga dos anys més, fins a l'abril del 2019 i l'Ajuntament d'Amposta es compromet a aportar 10.000 euros anuals per al desenvolupament de les activitats de la Cātedra d'Economia Local i Regional.

L'objectiu principal d'aquest conveni que es va signar per primera vegada l'abril del 2015 és que la Cātedra d'Economia Local i Regional del campus Terres de l'Ebre de la URV continuī desenvolupant la seua activitat de foment del coneixement al voltant de l'economia local i regional, especialment a les Terres de l'Ebre, els seus territoris i el seu teixit productiu, a partir d'un enfocament multidisciplinari i per mitjā d'accions de formaciķ, recerca, transferčncia tecnolōgica i divulgaciķ.

Com instituciķ colˇlaboradora de la Cātedra, l'Ajuntament d'Amposta té el dret a nomenar dos representants dins la comissiķ de seguiment de la mateixa, que en aquesta ocasiķ sķn l'alcalde Adam Tomās, i el regidor Miquel Subirats. Per part de la URV els representants nomenats per a la comissiķ de seguiment sķn el director del campus Terres de l'Ebre, Azael Fabregat; i el professor Miquel Āngel Bové, en qualitat de professor. També s'ha designat com a director de la Cātedra, el professor Juan Antonio Duro.

A banda de l'Ajuntament d'Amposta, la Cātedra d'Economia Local i Regional de la URV també compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa i la Diputaciķ de Tarragona i entre les activitats que desenvolupa al llarg de l'any cal destacar els butlletins trimestrals sobre l'economia de les Terres de l'Ebre, l'Índex semestral del Clima Empresarial o l'Informe d'Economia anual.


EbreActiu, revista d’oci actiu


Amposta.info, el digital de la ciutat d´Amposta des de 1998 (Terres de l´Ebre)

correu electrōnic
Informaciķ i avís legal

Amposta.info